Povezane vesti
Incident u blajburgu:Hrvatski ekstremisti napali novinara nemačkog lista, pljunuli ga dva puta
Večernje novosti 19.05.2019
Novinara nemačkog dnevnog lista Frankfurter Rundšau Danijela Majića fizički su napali posetioci blajburške komemoracije, i to nakon što ga je desničar Velimir Bujanec pljunuo dva puta. Novinara nemačkog dnevnog lista Frankfurter Rundšau Danijela Majića… »
Opkolili su me i počeli da me udaraju, pljunuo me je dva puta: Nemački novinar napadnut u Blajburgu (video)
Telegraf 19.05.2019
Novinar hrvatskog porekla rekao je za Novosti da se napad odvijao kod spomenika ustaškim vojnicima. Novinar nemačkog dnevnika Frankfurter Rundšau Danijel Majić fizički je napadnut dok je izveštavao s komemoracije u Blajburgu. Na Majića su nasrnuli… »
Vesti dana »
Studentkinja DUNP: Policijska brutalnost nam nije strana, juče smo pokazali da se Pazarci ničega ne plaše
Novi magazin pre 1 satjoš 39 povezanih
Pljuskovi će danas zasipati Srbiju, evo gde će padati iz sata u sat! Ovi delovi su na udaru nevremena
Alo pre 1 satjoš 34 povezane
Nove cene goriva u Srbiji i posledice američkih sankcija NIS-u
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 41 povezana
Novi američki udar u karibima: Hegset: "Po nalogu Trampa izveden napad na plovilo koje švercuje narkotike"
Blic pre 55 minutajoš 21 povezana