Povezane vesti
Ljubiša Diković: Albanci treba da mi podignu spomenik, a ne optužnicu
N1 Info 29.05.2019
Koliko smo za vreme rata na Kosovu i Metohiji vodili računa o albanskim civilima, trebalo bi da mi podignu spomenik, a ne optužnicu, izjavio je za Večernje novosti bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, penzionisani general Ljubiša Diković, povodom… »
General diković o postupku protiv njega na KiM: Da mi podignu spomenik, a ne optužnicu
Večernje novosti 29.05.2019
Kosovsko pravosuđe pripremilo je optužnicu za navodne ratne zločine protiv bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije. KOSOVSKO pravosuđe pripremilo je optužnicu za navodne ratne zločine protiv bivšeg načelnika Generalštaba Vojske Srbije, penzionisanog… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 3 satajoš 81 povezana

Nesvakidašnja scena na protestu u Nišu: Inspektori čuvali kutije sa jajima VIDEO
Nova pre 10 minutajoš 26 povezanih

Marko Arnautović debitovao za Crvenu zvezdu na Marakani! Ceo stadion "zagrmeo", zapevali su mu ovo
Telegraf pre 5 minutajoš 22 povezane

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 7 satijoš 48 povezanih

Kiša nije rekla kraj: Oglasio se RHMZ, pljuskovi se očekuju u ovim delovima Srbije
Telegraf pre 30 minutajoš 48 povezanih