Повезане вести

Упозорио сам шта ће се догодити на КиМ! Они који су то требали да спрече, нису то урадили: Вучић поручио да ће увек бити уз…

Упозорио сам шта ће се догодити на КиМ! Они који су то требали да спрече, нису то урадили: Вучић поручио да ће увек бити уз…

Телеграф 30.05.2019
Вучић је истакао да је мађарски контигент КФОР-а хтео да поступи другачије, и на томе им се овом приликом и захвалио. Упозорио сам на то шта ће се догодити, штампа је објавила као моје упозорење, међутим то не значи да нас је… »
Вучић одговорио на наводе портпарола Кфор: Сами смо чули за акцију РОСУ

Вучић одговорио на наводе портпарола Кфор: Сами смо чули за акцију РОСУ

Вечерње новости 30.05.2019
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о бруталној акцији РОСУ, упозорио је међународну заједницу шта ће се десити на Косову и Метохији. УПОЗОРИО сам, као председник државе, целокупну јавност на то што ће да се збива на… »
"Нарушено наше поверење и партнерство са Западом"

"Нарушено наше поверење и партнерство са Западом"

Мондо 30.05.2019
Председник Србије о ситуацији на Косову и Метохији, упаду специјалаца на север и односу Запада према Србији... Фото: Тањуг/АП Пхото/Висар Криезиу Вучић је рекао да је оно што се дешавало током упада специјалаца на север Косова… »
Вучић: У уторак нарушено наше поверење и партнерство са Западом

Вучић: У уторак нарушено наше поверење и партнерство са Западом

РТВ 30.05.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је оно што се десило у уторак на северу покрајине прешло неке границе које Србија може да толерише и трпи и нарушило поверење и партнерске односе са западним делом… »
Завирите у кабинет председника Србије: Александар Вучић овде доноси најбитније одлуке, а ево ко су његови сарадници и шта…

Завирите у кабинет председника Србије: Александар Вучић овде доноси најбитније одлуке, а ево ко су његови сарадници и шта…

Курир 30.05.2019
Председник Србије Александар Вучић отворио је врата свог кабинета за новинара ТВ "Прва" Филипа Чукановића и том приликом са њим поразговарао о актуелним темама. Шеф државе је, сем разговора о политичкој ситуацији, показао и… »
Вучић: Ове године значајно повећање плата и пензија

Вучић: Ове године значајно повећање плата и пензија

Блиц 30.05.2019
Ове године плате и пензије биће значајно повећане, изјавио је председник Србије Александар Вучић, приметивши да је то оно што грађане највише занима. - То је дефинитивно. Имамо добро стање у буџету, имаћемо и добар раст и неће… »
Увек ћу бити уз српски народ, Грасо потврдио да сам био у праву

Увек ћу бити уз српски народ, Грасо потврдио да сам био у праву

Политика 30.05.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је портпарол Кфора Винченцо Грасо најновијом изјавом да је о акцији хапшења на северу КиМ био обавештен свако ко чита новине потврдио његову изјаву да Кфор није обавестио… »
Вучић уживо телефоном у ТВ програму открио детаље о упаду РОСУ: Мађарски Кфор хтео да поступи по мандату и одбрани Србе на…

Вучић уживо телефоном у ТВ програму открио детаље о упаду РОСУ: Мађарски Кфор хтео да поступи по мандату и одбрани Србе на…

Курир 30.05.2019
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић јутрос је у телефонском укључењу уживо у ТВ програм поручио да ће увек бити уз српски народ на Косову, уз истину и правду, а не уз криминалце и злочинце, те да никада неће подржати… »
Вучић: Упозорио сам шта ће се десити, нису нас обавестили

Вучић: Упозорио сам шта ће се десити, нису нас обавестили

Нови магазин 30.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је то што је објавио шта ће се десити на северу Косово, штампа представила као његово упозорење, али то "не значи да нас је неко упознао са ситуацијом или да смо знали"… »
Вучић о изјави Граса: Нисмо обавештени о акцији, сами смо за њу сазнали

Вучић о изјави Граса: Нисмо обавештени о акцији, сами смо за њу сазнали

Н1 Инфо 30.05.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је то што је објавио шта ће се десити на северу Косово, штампа представила као његово упозорење, али то "не значи да нас је неко упознао са ситуацијом или да смо знали", већ да… »
Портпарол Кфора: За акцију на северу Косова су знали сви који су читали новине

Портпарол Кфора: За акцију на северу Косова су знали сви који су читали новине

Н1 Инфо 30.05.2019
Портпарол Кфора Вићенцо Грасо изјавио је да су сви били обавештени о акцији јединице РОСУ, јер су пре око десет дана у српским новинама објављене вести и изјаве које су најавиле намеру да се на Косову ухапси 26 полицајаца. "Ко… »
Грасо: За акцију су знали сви који су читали новине

Грасо: За акцију су знали сви који су читали новине

Данас 30.05.2019
Портпарол Кфора Виченцо Грасо изјавио је да су сви били обавештени о акцији јединице Роса јер су пре око десет дана у српским новинама објављене вести и изјаве које су најавиле намеру да се на Косову ухапси 26 полицајаца. „Ко… »

Вести дана »