Povezane vesti
Filipinski predsednik šokira: Bio sam gej, ali sam se "izlečio" i ponovo postao muškarac
Večernje novosti 01.06.2019
Predsednik Filipina Rodrigo Duterte izneo je neočekivani detalj iz privatnog života, pa je tako rekao da je nekada bio gej. Predsednik Filipina Rodrigo Duterte izneo je neočekivani detalj iz privatnog života, pa je tako rekao da je nekada bio gej… »
Duterte: Bio sam gej, ali sam se izlečio
RTS 01.06.2019
Filipinski predsednik Rodrigo Duterte neočekivano je tokom posete Japanu priznao da je bio gej pre nego što je upoznao svoju bivšu suprugu, ali je onda „ponovo postao čovek“. Od kada je došao na vlast Duterte je postao poznat po, najblaže… »
Vesti dana »

"Je: L' nekom loše?" Dačić demonstrirao kako radi uređaj za koji opozicija tvrdi da je bio "zvučni top" na protestu u Beogradu: Ova dva poseduje MUP (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 4 satijoš 22 povezane

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 5 satijoš 12 povezanih