Povezane vesti
Pavle izbačen iz rijalitija, a njegov izbor šokirao je sve: Evo koga je postavio za novog vođu! (Foto)
Kurir 02.06.2019
Pavle Jovanović je izbačen iz rijalitija od strane publike, a ono što je sve šokiralo je njegov izbor vođe. Naime, Pavle je odlučio da to bude Luna Đogani, koja mu se zahvalila i rekla: "Želim da pozdravim Pavla, mi smo se zbližili. Dosta mi je… »
Novi vođa ove nedelje u rijalitiju Zadruga 2 je Luna Đogani! (VIDEO)
Svet plus 02.06.2019
Imanje ''Zadruga 2'' je sinoć odlukom publike napustio Pavle Jovanović. Kao i svaki zadrugar koji je na taj način napustio rijaliti on je izabrao ko će biti vođa ove nedelje. Pavle im se obratio pismom koje je pročitala Dorotea Jovanović. Novi… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 55 minutajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana