Повезане вести
Ђоровић без седморице са списка почео припреме за ЕП: Желимо да будемо прваци, према Грујићу имам огромно поштовање!
Телеграф 03.06.2019
Орлићи имају високе домете на шампионату Европе. Млада фудбалска репрезентација Србије почела је у понедељак припреме за одлазак на Европско првенство у Италију и Сан Марино! За Орлиће шампионат почиње 17. јуна утакмицом против… »
Нисмо фаворити, идемо на злато: Млада репрезентација Србије почела припреме за ЕП
Вечерње новости 03.06.2019
Поштујемо сваког учесника, али врло добро знамо колико и ми и они вредимо. Знају то и наши ривали у групи - поручио је Ђоровић. КАДА су у јуну 2015. године Вељко Пауновић и његови "орлићи" кретали на Нови Зеланд, "хладни као… »
Вести дана »
Напад на Одесу и Херсон, има повређених; уништен украјински дрон који је летео ка Москви
РТС пре 18 минутајош 42 повезане
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 1 сатјош 55 повезаних
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 18 повезаних
Бајатовић: Гасне кризе неће бити, стечај и национализација НИС-а нису добра решења
Нова пре 43 минутајош 15 повезаних