Povezane vesti
Bez vode zbog havarije deo Sremske Kamenice
Moj Novi Sad 05.06.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Ivana Gorana Kovačića i okolne ulice u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Suve slavine u delu Grbavice
Dnevnik 05.06.2019
NOVI SAD: Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 14 sati biti Ulica Doža Đerđa i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode zbog havarije deo Grbavice
Moj Novi Sad 05.06.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Ulica Doža Đerđa i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »
Olenik posle razgovora u UKP: Interesovalo ih odakle mi informacije o "zvučnom topu"
Radio 021 pre 3 satajoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
N1 Info pre 6 satijoš 26 povezanih
Tragedija na Adi Ciganliji! Jedna osoba se utopila, Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt: Istraga u toku!
Kurir pre 14 minutajoš 26 povezanih
Analiza Reri: Leskovac, Vranje i Prokuplje među najzagađenijim, u Nišu najveća stopa smrtnosti u EU
Jugmedia pre 4 minutajoš 12 povezanih
Najveća konkurencija na psihologiji i logopediji: Skoro 1.000 više kandidata nego prošle godine za upis na Univerzitet u Beogradu
Danas pre 4 satijoš 38 povezanih