Povezane vesti
Njen otac je kamionom pokosio dve devojčice na odmorištu: Ćerka vozača izrazila saučešće porodicama nastradalih i uputila…
Kurir 10.06.2019
Kamion se brzinom od 90 na čas zaleteo na odmorište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata kako bi porodica poginulih devojčica javno izrazili saučečšće. “Poštovani, moje… »
Ivana, ćerka vozača koji ih je ubio, uputila potresno pismo: "Moj tata je jedan..." (video)
Alo 10.06.2019
Tela identifikovala učiteljica. U Hrvatskoj se nedavno dogodila stravična nesreća, kada se kamion brzinom od 90 na sat zaleteo na odmaralište Sjever kod Novske. Poginule su dve devojčice. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
GSP Beograd: Indicije da je tramvaj izleteo iz šina zbog neprilagođene brzine
Radio 021 pre 5 satijoš 106 povezanih
RZS: Prosečna neto plata za mart u Srbiji 121.650 dinara, najplaćeniji programeri i duvandžije
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 30 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 4 satijoš 9 povezanih
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 10 minutajoš 31 povezana