Povezane vesti
Njen otac je kamionom pokosio dve devojčice na odmorištu: Ćerka vozača izrazila saučešće porodicama nastradalih i uputila…
Kurir 10.06.2019
Kamion se brzinom od 90 na čas zaleteo na odmorište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata kako bi porodica poginulih devojčica javno izrazili saučečšće. “Poštovani, moje… »
Ivana, ćerka vozača koji ih je ubio, uputila potresno pismo: "Moj tata je jedan..." (video)
Alo 10.06.2019
Tela identifikovala učiteljica. U Hrvatskoj se nedavno dogodila stravična nesreća, kada se kamion brzinom od 90 na sat zaleteo na odmaralište Sjever kod Novske. Poginule su dve devojčice. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u… »
Vesti dana »
"Srbiji nije potreban krnji REM koji će poslužiti da se ispune evropski indikatori"
Nova pre 5 minutajoš 59 povezanih
Radnici GSP-a zadovoljni nakon pregovora u Predsedništvu: Obustavlja se javno-privatno partnerstvo sa Strelom
Mašina pre 45 minutajoš 22 povezane
Stižu nam pljuskovi sa grmljavinom u toku dana: Oglasio se RHMZ, čeka nas prava vremenska klackalica
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih
Ibrahimović među jedinima koji je podržao Infantinovu šokantnu odluku: "Srećan sam..."
Telegraf pre 39 minutajoš 81 povezana