Повезане вести

Милачић поручио Ђукановићу: Мило, ако кренеш на нашу Цркву, ми ћемо кренути на твоју кућу (видео)

Милачић поручио Ђукановићу: Мило, ако кренеш на нашу Цркву, ми ћемо кренути на твоју кућу (видео)

Вечерње новости 13.06.2019
Председник Праве Црне Горе Марко Милачић послао је снажну поруку председнику Милу Ђукановићу поводом најаве отимања имовине СПЦ уочи свенародног Сабора у Подгорици. Председник Праве Црне Горе Марко Милачић послао је снажну… »
Његов терор мора бити заустављен! Устала Црна Гора: Ђукановићу, ваше занимање је - отимање!

Његов терор мора бити заустављен! Устала Црна Гора: Ђукановићу, ваше занимање је - отимање!

Ало 13.06.2019
Он прецизира да осим што је Српска православна црква духовна куц́а вец́инског дела становништва Црне Горе, она је и темељ њене државности. Председник Праве Црне Горе Марко Милачиц́ послао је снажну поруку председнику Милу… »
Милачић: Мило, ако кренеш на нашу Цркву, ми ћемо кренути на твоју кућу (видео)

Милачић: Мило, ако кренеш на нашу Цркву, ми ћемо кренути на твоју кућу (видео)

Спутник 13.06.2019
Председник Праве Црне Горе Марко Милачић послао је снажну поруку председнику Милу Ђукановићу поводом најаве отимања имовине СПЦ уочи свенародног Сабора у Подгорици. „За ових тридесет година власти Мила Ђукановића имали смо… »

Вести дана »