Povezane vesti

Milačić poručio Đukanoviću: Milo, ako kreneš na našu Crkvu, mi ćemo krenuti na tvoju kuću (video)

Milačić poručio Đukanoviću: Milo, ako kreneš na našu Crkvu, mi ćemo krenuti na tvoju kuću (video)

Večernje novosti 13.06.2019
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poslao je snažnu poruku predsedniku Milu Đukanoviću povodom najave otimanja imovine SPC uoči svenarodnog Sabora u Podgorici. Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poslao je snažnu poruku predsedniku… »
Njegov teror mora biti zaustavljen! Ustala Crna Gora: Đukanoviću, vaše zanimanje je - otimanje!

Njegov teror mora biti zaustavljen! Ustala Crna Gora: Đukanoviću, vaše zanimanje je - otimanje!

Alo 13.06.2019
On precizira da osim što je Srpska pravoslavna crkva duhovna kuća većinskog dela stanovništva Crne Gore, ona je i temelj njene državnosti. Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poslao je snažnu poruku predsedniku Milu Đukanoviću povodom… »
Milačić: Milo, ako kreneš na našu Crkvu, mi ćemo krenuti na tvoju kuću (video)

Milačić: Milo, ako kreneš na našu Crkvu, mi ćemo krenuti na tvoju kuću (video)

Sputnik 13.06.2019
Predsednik Prave Crne Gore Marko Milačić poslao je snažnu poruku predsedniku Milu Đukanoviću povodom najave otimanja imovine SPC uoči svenarodnog Sabora u Podgorici. „Za ovih trideset godina vlasti Mila Đukanovića imali smo priliku da vidimo… »

Vesti dana »