Повезане вести

Ексклузиван разговор са генералом небојшом павковићем: "Не плашим се за Србију! Нисам сигуран како ће вам се ликовање…

Ексклузиван разговор са генералом небојшом павковићем: "Не плашим се за Србију! Нисам сигуран како ће вам се ликовање…

Правда 17.06.2019
"У пет војних судова Треће армије током 78 дана НАТО агресије покренули смо тачно 3.600 истрага и осудили 300 особа. Они су углавном били осумњичени за прекршаје ратног права, неки и за ратне злочине, док су три пријаве биле за… »
Шок интервју генерала павковића из затвора! Ниједан од мојих заробљених војника се није вратио кући, то је истина о рату…

Шок интервју генерала павковића из затвора! Ниједан од мојих заробљених војника се није вратио кући, то је истина о рату…

Курир 17.06.2019
Они су углавном били осумњичени за прекршаје ратног права, неки и за ратне злочине, док су три пријаве биле за силовање. После бомбардовања пред наше истражне органе стали су и они против којих су у међувремену покренути… »
Генерал Павковић: Имам нове доказе, настављам битку против Трибунала

Генерал Павковић: Имам нове доказе, настављам битку против Трибунала

Правда 17.06.2019
У пет војних судова Треће армије током 78 дана НАТО агресије покренули смо тачно 3.600 истрага и осудили 300 особа. Они су углавном били осумњичени за прекршаје ратног права, неки и за ратне злочине, док су три пријаве биле за… »
Генерал Павковић за “новости”: Имам нове доказе, настављам битку против Трибунала

Генерал Павковић за “новости”: Имам нове доказе, настављам битку против Трибунала

Вечерње новости 16.06.2019
Генерал Небојша Павковић, некадашњи командант Треће армије и начелник ГШ ВЈ, говори за наш лист о НАТО агресији. Скоро да нема мог сарадника који није лечен или умро од рака. У ПЕТ војних судова Треће армије током 78 дана НАТО… »

Вести дана »