Povezane vesti
Ekskluzivno kapetan Dragan za "NOVOSTI": Sloboda sve bliža, zbog toga mi Hrvati pakuju novu robiju
Večernje novosti 17.06.2019
Dragan Vasiljković, iz zatvorske samice u Lepoglavi, za "Novosti". Kapetan Dragan: Moj navodni kontakt sa medijima - iskonstruisan. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" NISAM kriv, nisam kontaktirao s medijima, niti sam im se javno obraćao. Zbog… »
Kapetan Dragan: Hrvati čine sve da me ne puste na slobodu
RTV 17.06.2019
BEOGRAD - Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, izjavio je da strahuje da Hrvati čine sve kako ga ne bi pustili na slobodu krajem marta sledeće godine. Vasiljković je za Večernje Novosti, preko svog advokata Slađane Čanković, negirao… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 2 minutajoš 38 povezanih

"Ti sistemi stoje u našim magacinima": Dačić o "zvučnom topu": Jesu u vlasništvu MUP, ali nisu ubačeni u upotrebu niti montirani na bilo koje vozilo
Blic pre 5 satijoš 8 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih

Kijev ne vjeruje u spremnost Rusije na mir nakon napada na energetska postrojenja
Al Jazeera pre 1 satjoš 84 povezane