Povezane vesti
“Mi smo Srbi! Naravno da možemo!” Golman “orlića” optimista uprkos porazu: Dobili smo šta smo tražili, nema šta... ali…
Sportal blic 18.06.2019
Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na početku Evropskog prvenstva. - Naravno, mi smo Srbi - rekao je Radunović posle poraza od Austrije (0:2) na startu EP za mlade fudbalere… »
Golman mlade reprezentacije: Mi smo Srbi, možemo da se vratimo
Večernje novosti 17.06.2019
Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je danas da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na početku Evropskog prvenstva. Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je danas da ekipa ima mentalnu snagu da se… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 59 minutajoš 32 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 39 minutajoš 22 povezane
„Pošto nisam dobio Nobelovu nagradu, ne moram više da mislim o miru“: Tramp poručio Evropljanima da je vreme da vrate Americi uslugu prepuštanjem Grenlanda
Nedeljnik pre 54 minutajoš 71 povezana
Zastoj u Futogu, patrole i radari: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 29 minutajoš 31 povezana