Повезане вести

Јовић: Извињавам се људима који су очекивали много више

Јовић: Извињавам се људима који су очекивали много више

Спортски журнал 24.06.2019
Први нисам био на нивоу на који сам навикао и који се очекивао од мене – каже нови нападач мадридског Реала. Последњи сусрет Србије на ЕП Лука Јовић је пропустио одлуком селектора Горана Ђоровића. После пораза од Данске нови… »
Огласио се и Лука Јовић: Ево шта је имао нападач Реала да каже о краху на ЕП

Огласио се и Лука Јовић: Ево шта је имао нападач Реала да каже о краху на ЕП

Хот спорт 24.06.2019
Након краха српске репрезентације у Италији на Европском првенству за младе огласио се и Лука Јовић. Ево шта је најбољи појединац у редовима ‘орлова’ имао да каже. Јовић сматра да су играчи пруђили максимум на терену, али се… »
После краха "орлића": Лука Јовић се обратио нацији: Свима нам је много жао и извињавамо се!

После краха "орлића": Лука Јовић се обратио нацији: Свима нам је много жао и извињавамо се!

Спортал блиц 24.06.2019
Фудбалер младе репрезентације Србије Лука Јовић упутио је извињење целој нацији због краха на Европском првенству на коме су "орлићи" такмичење завршили у групној фази без иједног освојеног бода, иако су очекивања била знатно… »
Ђоровић: Дао сам српском фудбалу довољно

Ђоровић: Дао сам српском фудбалу довољно

Вести онлине 24.06.2019
Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић је после дебакла на Европском првенству рекао да такав резулат није очекиван. „Орлићи“ се враћају кући без освојеног бода, са гол разликом 1:10 из три утакмице. – Многе… »
Ђоровић: Дао сам довољно, на ФСС-у је да одлучи

Ђоровић: Дао сам довољно, на ФСС-у је да одлучи

Вечерње новости 24.06.2019
Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић, после краха на Европском првенству, каже да је на челницима Фудбалског савеза Србије да одлуче о његовом статусу. Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић, после… »
Бледо првенство за Јовића: Питају ме шта се дешава...

Бледо првенство за Јовића: Питају ме шта се дешава...

Мондо 24.06.2019
"Извињавам се људима који су очекивали много више, надам се да ћемо поправити утиисак", казао је Лука Јовић после неуспешног наступа за "орлиће" на Европском првенству. Јун је почео идеално за Луку Јовића, али није се на исти… »
Огласио се Ђоровић: Миран сам, чист ми је образ! Селектор открио да ли остаје на клупи!

Огласио се Ђоровић: Миран сам, чист ми је образ! Селектор открио да ли остаје на клупи!

Хот спорт 24.06.2019
Млада репрезентација Србије понижена је на првенству Европе за играче до 21 године. Тим Србије поражен је у сва три меча, а уз то има гол разлику 1:10. Србија је на првенство отишла као апсолутни фаворит, а тамо је понижена… »
Ђоровић: Да ли остајем? Све зависи од савеза

Ђоровић: Да ли остајем? Све зависи од савеза

Н1 Инфо 24.06.2019
Селекција Србије до 21 године на неславан начин је завршила учешће на овогодишњем Европском првенству. Тим Србије забележио је сва три пораза, уз гол-разлику 1:10. Судбина селектора Горана Ђоровића након овог дебакла још није… »
"Што се мене тиче миран сам, идем чистог образа": Ђоровић: Надам се да је оно што сам дао српском фудбалу довољно

"Што се мене тиче миран сам, идем чистог образа": Ђоровић: Надам се да је оно што сам дао српском фудбалу довољно

Спортал блиц 24.06.2019
Селектор младе репрезентације Србије Горан Ђоровић каже да се зна чија је надлежност да доноси одлуке о његовом статусу, као и да у случају одласка кормило напушта потпуно чистог образа. Орлови су у последњем колу групне фазе… »
Јовић: Нисам био на нивоу, извињавам се онима који су очекивали више

Јовић: Нисам био на нивоу, извињавам се онима који су очекивали више

Моззарт спорт 24.06.2019
“Није на мени да причам који је разлог неуспеха, то је на људима из савеза и на селектору”, каже нападач Реала. (Од извештача МОЗЗАРТ Спорта са Европског првенства) Трећи меч на Европском првенству и пораз од Данске (0:2) Лука… »
Ђоровић као Крстајић: Одлука ФСС, идем чистог образа!

Ђоровић као Крстајић: Одлука ФСС, идем чистог образа!

Мондо 24.06.2019
"Са моје тачке гледишта ово што сам дао српском фудбалу, нећу да кажем је много, али је довољно...", казао је селектор младе репрезентације Горан Ђоровић. Око наступа младе репрезентације Србије на Европском првенству за младе у… »
Крај: Србија - Данска 0:2 (видео)

Крај: Србија - Данска 0:2 (видео)

Вечерње новости 24.06.2019
Млада фудбалска репрезентација Србије поразом се опростила од учешћа на Европском првенству у Италији и Сан Марину. Млада фудбалска репрезентација Србије поразом се опростила од учешћа на Европском првенству у Италији и Сан… »
Млада фудбалска репрезентација Србије изгубила од Данске

Млада фудбалска репрезентација Србије изгубила од Данске

Данас 23.06.2019
Млада фудбалска репрезентација Србије изгубила је вечерас од Данске са 0:2 у последњем, трећем колу Групе Б Европског првенства за играче до 21 године у Италији. Селекција Горана Ђоровића завршила је тако Европско првенство у… »
Поптуни крах "орлића": Неславан опроштај од Европског првенства, Данској фалио гол за полуфинале

Поптуни крах "орлића": Неславан опроштај од Европског првенства, Данској фалио гол за полуфинале

Спортал блиц 23.06.2019
Млада фудбалска репрезентација Србије (У21) неславно је завршила такмичење на Европском првенству, пошто је и у трећем, последњем колу групне фазе, доживела пораз, овог пута од Данске 2:0 (1:0). Победничка репрезентација није… »
Ђоровић променио пола екипе: Ево ко ће истрчати на терен против Данске у опроштају "орлића" од Европског првенства

Ђоровић променио пола екипе: Ево ко ће истрчати на терен против Данске у опроштају "орлића" од Европског првенства

Спортал блиц 23.06.2019
Млада репрезентација Србије завршава такмичење на Европском У21 првенству у у Италији и Сан Марину. У мечу последњег кола Групе Б, "орлићи" од 21 час играју против Данске у покушају да донекле одбране част после два убедљива… »

Вести дана »