Povezane vesti
Oprez: Sutra i u utorak temperature i do 39 stepeni
IndeksOnline 30.06.2019
BEOGRAD – U Srbiji će sutra i u utorak biti veoma toplo, sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 39 C, upozorio je Republicki hidrometeorološki zavod. U Srbiji će sutra biti pretežno suncano i veoma toplo. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura… »
Preminula Borka Pavićević, Tramp dozvolio poslovanje Huaveju u SAD i stižu velike vrućine i u Srbiju: Vaš brifing za nedelju…
Nedeljnik 30.06.2019
Foto: Printscreen, Profimedia VELIKE VRUĆINE – Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje na velike vrućine za sutra i u utorak, 1. i 2. jul, temperature će tih dana biti između 35 i 38 stepeni. “U ponedeljak i utorak u većini mesta, a… »
Temperature sutra u Srbiji i do 39 stepeni: Izbegavajte da radite ove stvari jer mogu da budu opasne
Telegraf 30.06.2019
Naredna nedelja počinje vrelo, a kratkotrajno osveženje stiže tek u sredu. U ponedeljak i utorak 1. i 2. jula očekuju se veoma toplo vreme sa maksimalnim dnevnim temepraturama od 35 do 39 stepeni Celzijusa, upozorili su iz RHMZ-a. Republički… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 17 minutajoš 113 povezane

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih