Povezane vesti
Zlatni Zdelar: Ne bi bilo prvi put da moja medalja pokrene lavinu dobrih rezultata na najvećim takmičenjima
Sportski žurnal 13.07.2019
Na Evropskom prvenstvu u Račicama Zdelar je finale završio u vremenu 3:28.015. Bojan Zdelar je novi šampion Starog kontinenta u olimpijskoj disciplini, jednosedu na 1.000 metara, u konkurenciji mlađih seniora (takmičari do 23 godine starosti). Ovo je… »
Veliki uspeh: Zdelar šampion Evrope
Večernje novosti 13.07.2019
Osećaj je fenomenalan. Presrećan sam što je došlo i mojih pet minuta – poručio je Bojan posle neverovatne vožnje u finalu. Veliki uspeh mladog srpskog kajakaša. Bojan Zdelar je novi šampion Evrope u jednosedu na 1000 metara u konkurenciji… »
Vesti dana »

Završena blokada RTS: Studenti blokaderi 22 sata nisu dozvoljavali radnicima da uđu u zgradu i rade! Rts emitovao redovan program
Kurir pre 2 satajoš 57 povezanih

Studenti završili blokadu RTS Ulazi u javni servis bili nedostupni 22 sata Takovska još zatvorena za saobraćaj
Dnevnik pre 2 satajoš 92 povezane

Gotova blokada RTS-a i RTV-, građani oko Pionirskog parka skandiraju "Javi se ćaci" (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 8 satijoš 9 povezanih

"Blic" saznaje: Donald Tramp Mlađi sleteo u Beograd, uskoro će se sastati sa Vučićem
Blic pre 58 minutajoš 36 povezanih