Povezane vesti
Zlatni Zdelar: Ne bi bilo prvi put da moja medalja pokrene lavinu dobrih rezultata na najvećim takmičenjima
Sportski žurnal 13.07.2019
Na Evropskom prvenstvu u Račicama Zdelar je finale završio u vremenu 3:28.015. Bojan Zdelar je novi šampion Starog kontinenta u olimpijskoj disciplini, jednosedu na 1.000 metara, u konkurenciji mlađih seniora (takmičari do 23 godine starosti). Ovo je za… »
Veliki uspeh: Zdelar šampion Evrope
Večernje novosti 13.07.2019
Osećaj je fenomenalan. Presrećan sam što je došlo i mojih pet minuta – poručio je Bojan posle neverovatne vožnje u finalu. Veliki uspeh mladog srpskog kajakaša. Bojan Zdelar je novi šampion Evrope u jednosedu na 1000 metara u konkurenciji takmičara do… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Anastasija Ražnatović puca od ponosa: Nakon Gudeljevog meča se oglasila i pokazala kolika mu je podrška
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Taki se hitno oglasio nakon Asminovih pretnji, Majin otac prozvao Durdžića: "On je odlepio, osuđen je na nju"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana