Повезане вести
Синиша Михајловић има акутну леукемију
Политика 13.07.2019
Тренер Болоње Синиша Михајловић потврдио је данас да су тестови крви показали да болује од акутне леукемије. Он је на данашњој конференцији потврдио да је на додатним прегледима, којим је подвргнут због грознице, показано да… »
Синиша Михајловић саопштио да болује од леукемије
Н1 Инфо 13.07.2019
Тренер Болоње и прослављени српски фудбалер Синиша Михајловић је на конференцији за новинаре саопштио да болује од леукемије. Медији су раније објавили да ће због тешке болести Михајловић бити приморан да заврши каријеру… »
Ко је разочарао Миху у најтежим тренуцима и уништио деценијско пријатељство?
Спортске.нет 13.07.2019
Нису испоштовали његову молбу. Синиша Михајловић је данас изашао пред новинаре како би саопштио да болује од леукемије и том приликом је отворено говорио о свему, шта се дешавало протеклих дана, како је успостављена та… »
Новинари ме нису испоштовали због тиража: Михајловић на емотивној конференцији открио да болује од леукемије
Хот спорт 13.07.2019
Навијаче Болоње, али и све љубитеље лика и дела Синише Михајловића као гром погодила је вест да се због болести српски стручњак повлачи из фудбала. На управо одржаној прес конференцији, обратио се и Синиша Михајловић. Он је… »
Михајловић болује од леукемије: Плакао сам данима, али ћу добити и ову битку!
Вечерње новости 13.07.2019
Седео сам данима, плакао, живот ми је пролазио пред очима. Једва чекам да одем у болницу и да започнем ову битку. Рекао сам и играчима - идем у напад и желим да победим - рекао је Синиша. Званична потврда је стигла. Болест са… »
Сабатини: Синиша ће остати тренер Болоње, ништа се не мења
Н1 Инфо 13.07.2019
Директор Фудбалског клуба Болоња Валтер Сабатини истакао је да ће Синиша Михајловић, који је саопштио да болује од акутне леукемије, остати тренер екипе. "Тренер је показао велику храброст када је заказао конференцију за… »
Синиша Михајловић саопштио да болује од леукемије
Спутник 13.07.2019
Српски тренер и некадашњи врхунски фудбалер Синиша Михајловић на конференцији за штампу саопштио је да болује од леукемије. „Сазвао сам ову конференцију за новинаре и замолио за приватност, јер сам лично хтео да кажем екипи и… »
"Имам леукемију, али сигуран сам: - победићу" Синиша Михајловић пред новинарима открио од чега болује: Два дана сам плакао кад…
Спортал блиц 13.07.2019
На конференцији за медије, Синиша Михајловић је обелоданио шта се дешава са његовим здрављем. Рекао је да су урађени тестове који су показали извесне аномалије, а потом додао да је у питању леукемија. Емотиван је био… »
Синиша Михајловић: “Имам леукемију. Цео живот ми је прошао пред очима, али ћу се борити да поразим ово зло”
Недељник 13.07.2019
Профимедиа У 16.30 у Кастелдеболеу почела је конференција за новинаре на којој ће Синиша Михајловић објавити детаље свог здравственог стања. Вест да ће Михајловић морати, бар на неко време, да напусти клупу Болоње и спорт који… »
Михајловић: Имам леукемију! Плакао сам, али победићу
Моззарт спорт 13.07.2019
Шокантне вести из Италије. Стала је фудбалска Италија. Због Синише Михајловића. Откривено је да српски тренер има тешку болест због које је приморан да прекине каријеру. Затражио је Михајловић да се данас обрати јавности и открио… »
Миха проговорио о болести, победиће због свих нас који му желимо добро!
Спортске.нет 13.07.2019
Молићемо се за тебе, мајсторе! Тешки тренуци за Синишу Михајловића, али и читав фудбалски свет. Наиме, како је открио тренер Болоње, у питању је леукемија, акутна фаза, али излечива. "Када су ми рекли да имам леукемију, то је… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Данас без воде у Београду: Залихе да спреме житељи овог дела Звездаре
Курир пре 8 минутајош 1 повезана