Povezane vesti

Siniša Mihajlović ima akutnu leukemiju

Siniša Mihajlović ima akutnu leukemiju

Politika 13.07.2019
Trener Bolonje Siniša Mihajlović potvrdio je danas da su testovi krvi pokazali da boluje od akutne leukemije. On je na današnjoj konferenciji potvrdio da je na dodatnim pregledima, kojim je podvrgnut zbog groznice, pokazano da boluje od leukemije… »
Siniša Mihajlović saopštio da boluje od leukemije

N1 Info 13.07.2019
Trener Bolonje i proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović je na konferenciji za novinare saopštio da boluje od leukemije. Mediji su ranije objavili da će zbog teške bolesti Mihajlović biti primoran da završi karijeru. Trener Bolonje je otkrio… »
Ko je razočarao Mihu u najtežim trenucima i uništio decenijsko prijateljstvo?

Ko je razočarao Mihu u najtežim trenucima i uništio decenijsko prijateljstvo?

Sportske.net 13.07.2019
Nisu ispoštovali njegovu molbu. Siniša Mihajlović je danas izašao pred novinare kako bi saopštio da boluje od leukemije i tom prilikom je otvoreno govorio o svemu, šta se dešavalo proteklih dana, kako je uspostavljena ta dijagnoza, uz najvažniju… »
Novinari me nisu ispoštovali zbog tiraža: Mihajlović na emotivnoj konferenciji otkrio da boluje od leukemije

Novinari me nisu ispoštovali zbog tiraža: Mihajlović na emotivnoj konferenciji otkrio da boluje od leukemije

Hot sport 13.07.2019
Navijače Bolonje, ali i sve ljubitelje lika i dela Siniše Mihajlovića kao grom pogodila je vest da se zbog bolesti srpski stručnjak povlači iz fudbala. Na upravo održanoj pres konferenciji, obratio se i Siniša Mihajlović. On je novinarima… »
Mihajlović boluje od leukemije: Plakao sam danima, ali ću dobiti i ovu bitku!

Mihajlović boluje od leukemije: Plakao sam danima, ali ću dobiti i ovu bitku!

Večernje novosti 13.07.2019
Sedeo sam danima, plakao, život mi je prolazio pred očima. Jedva čekam da odem u bolnicu i da započnem ovu bitku. Rekao sam i igračima - idem u napad i želim da pobedim - rekao je Siniša. Zvanična potvrda je stigla. Bolest sa kojom se Siniša… »
"Imam leukemiju, ali siguran sam: - pobediću" Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: Dva dana sam plakao…

"Imam leukemiju, ali siguran sam: - pobediću" Siniša Mihajlović pred novinarima otkrio od čega boluje: Dva dana sam plakao…

Sportal blic 13.07.2019
Na konferenciji za medije, Siniša Mihajlović je obelodanio šta se dešava sa njegovim zdravljem. Rekao je da su urađeni testove koji su pokazali izvesne anomalije, a potom dodao da je u pitanju leukemija. Emotivan je bio Mihajlović na konferenciji… »

Sputnik 13.07.2019
Srpski trener i nekadašnji vrhunski fudbaler Siniša Mihajlović na konferenciji za štampu saopštio je da boluje od leukemije. „Sazvao sam ovu konferenciju za novinare i zamolio za privatnost, jer sam lično hteo da kažem ekipi i javnosti ovu vest… »
Sabatini: Siniša će ostati trener Bolonje, ništa se ne menja

Sabatini: Siniša će ostati trener Bolonje, ništa se ne menja

N1 Info 13.07.2019
Direktor Fudbalskog kluba Bolonja Valter Sabatini istakao je da će Siniša Mihajlović, koji je saopštio da boluje od akutne leukemije, ostati trener ekipe. "Trener je pokazao veliku hrabrost kada je zakazao konferenciju za novinare. Ovde smo da ga… »
Siniša Mihajlović: “Imam leukemiju. Ceo život mi je prošao pred očima, ali ću se boriti da porazim ovo zlo”

Siniša Mihajlović: “Imam leukemiju. Ceo život mi je prošao pred očima, ali ću se boriti da porazim ovo zlo”

Nedeljnik 13.07.2019
Profimedia U 16.30 u Kasteldeboleu počela je konferencija za novinare na kojoj će Siniša Mihajlović objaviti detalje svog zdravstvenog stanja. Vest da će Mihajlović morati, bar na neko vreme, da napusti klupu Bolonje i sport koji ga je proslavio… »
Miha progovorio o bolesti, pobediće zbog svih nas koji mu želimo dobro!

Miha progovorio o bolesti, pobediće zbog svih nas koji mu želimo dobro!

Sportske.net 13.07.2019
Molićemo se za tebe, majstore! Teški trenuci za Sinišu Mihajlovića, ali i čitav fudbalski svet. Naime, kako je otkrio trener Bolonje, u pitanju je leukemija, akutna faza, ali izlečiva. "Kada su mi rekli da imam leukemiju, to je bio jak udaraca… »
Mihajlović: Imam leukemiju! Plakao sam, ali pobediću

Mihajlović: Imam leukemiju! Plakao sam, ali pobediću

Mozzart sport 13.07.2019
Šokantne vesti iz Italije. Stala je fudbalska Italija. Zbog Siniše Mihajlovića. Otkriveno je da srpski trener ima tešku bolest zbog koje je primoran da prekine karijeru. Zatražio je Mihajlović da se danas obrati javnosti i otkrio je: „Imam… »

Vesti dana »