Povezane vesti
Grizman predstavljen u Barseloni: Želim da osvojim sve
Večernje novosti 14.07.2019
Srećan sam što sam ovde i veoma sam uzbuđen. Jedva čekam da počnem da igram i da radim sa ekipom - rekao je Grizman. Novi fudbaler Barselone Antoan Grizman rekao je da je srećan što se priključio katalonskom klubu i da sa njim želi da osvoji sve trofeje… »
Antoan Grizman: Sa Barselonom želim da osvojim sve! (video)
Hot sport 14.07.2019
Barselona je dovela najveće pojačanje u ovom prelaznom roku Antoana Grizmana koji je danas govorio o transferu na ‘Kamp Nou’. Katalonci će ‘jorgandžijama’ na ime obeštećenja uplatiti 120 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula. – Srećan sam što… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 3 minutajoš 59 povezanih
Unutar Černobilja 40 godina kasnije: Nuklearno postrojenje i dalje u riziku zbog rusko-ukrajinskog rata
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih
IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Iran u Islamabadu predstavio predlog za kraj rata
RTS pre 23 minutajoš 11 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 33 minutajoš 10 povezanih