Povezane vesti
I nakon "izjave o namerama" s Francuzima, sva pitanja o metrou i dalje otvorena
N1 Info 16.07.2019
Tokom posete Emanuela Makrona Srbiji, potpisana su ukupno 22 sporazuma, a jedan je posebno izazvao pažnju javnosti - izjava o namerama o realizaciji projekta izgradnje beogradskog metroa. Izvor: N1 Ekonomski analitičari za N1 ocenjuju da je uvođenje… »
Kraj posete francuskog predsednika: Makron napustio Srbiju (foto, video)
Blic 16.07.2019
Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je oko svoju dvodnevnu posetu Srbiji. Tokom današnjeg dana, on se najpre sastao sa studentima iz Regionalne kancelarije za saradnju mladih (RYCO) na Kalemegdanu, a zatim i sa srpskim umetnicima. Put Pariza… »
Francuski Predsednik završio posetu Srbiji: Vučić Makrona ispratio do aerodroma (foto)
Kurir 16.07.2019
Predsednik Francuske Emanuel Makron završio je danas dvodnevnu posetu Srbiji, a njega je na aerodrom "Nikola Tesla" ispratio predsednik Aleksandar Vučić. Rastanak dvojice lidera bio je srdačan, kao što je bio i sam doček visokog gosta iz Pariza… »
Makron zadivljen: Rekao sam šta mi je na srcu (video)
Mondo 16.07.2019
"Rekao sam šta mi je na srcu i sada ćemo da radimo zajedno", rekao je danas predsednik Francuske Emanuel Makron pri kraju posete Srbiji. Mladima poručio - postoji evropska perspektiva za sve. Makron se u izjavi za TV Prva zahvalio na gostoprimstvu, a… »
Vučić: Makron pokazao razliku - Srbiju učinio ponosnom
Mondo 16.07.2019
Aleksandar Vučić sumirao rezultate posete francuskog predsednika Srbiji. Otkriva da je sinoć posle posete Kalemegdanu sa Makronom pričao pet i po sati. Razlikuje se od svih - Makron je pokazao emocije... Nesvakidašnja poseta evropskog državnika… »
Malo poznata organizacija koju posećuju Makron i Vučić - u 100 i 300 reči
Južne vesti 16.07.2019
Fonet Makrona je sačekao tesan raspored, ali jutro je rezervisano za još jedan sastanak Francuski predsednik Emanuel Makron uveliko je u Srbiji u okviru zvanične posete. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je francuskog kolegu sa poprilično… »
Unuka brata Milunke Savić: Bila je patriota i zato je ostala u svojoj zemlji
Radio 021 16.07.2019
Dragica Nikolić, unuka rođenog brata Milunke Savić umesto kojeg je ona otišla u rat, rekla je za RTS da od Milunke svi mogu da nauče šta znači hrabrost i patriotizam. Rekla je da je Milunka jako volela Srbiju i da je bila vezana za srpski narod… »
"Milunka nije želela privilegije": Makrona i Vučića na grobu srpske heroine dočekala njena unuka (foto, video)
Blic 15.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Francuske Emanuel Makron danas su posetili grob srpske heroine Milunke Savić u Aleji velikana, poklonili se i položili vence, pa porazgovarali sa njenim potomcima. Unuka najodlikovanije žene u istoriji… »
Vesti dana »
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 10 satijoš 4 povezane
Ruski mediji; Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Kirilova: Vašington: Nismo umešani u ubistvo generala
RTS pre 6 minutajoš 4 povezane