Povezane vesti
Luna i Marko pomirili su se pred celim regionom: A evo šta su radili kada su se kamere isključile! Ovo niste mogli da vidite…
Kurir 16.07.2019
Luna Đogani i Marko Miljković pomirili su se pred kamerama i celom Srbijom. Iako su samo dan pred finale rijalitija raskinuli, par je odlučio da se pomiri i da novu šansu njijovoj ljubavi. Koliko se njih dvoje vole dokazuje i to da su se tokom pauze… »
Luni nema pomoći! Marko je običan klošar koji živi na račun devojaka! Evo šta su čitaoci Kurira poručili Đoganijevoj…
Kurir 16.07.2019
Luna Đogani pomirila se uživo sa Markom Miljkovićem, s kojim je bila u vezi u rijalitiju Zadruga 2. Njih dvoje su raskinuli samo dan pred finale, a u superfinalnoj noći našli su se u direktnom dvojoku u kojem je Luna zauzela prvo, a Marko drugo… »
Ne prestaje da iznenađuje: Marko konačno otkrio zbog čega se nije umešao u žestoku svađu Lune i Stanije u finalu Zadruge…
Blic 16.07.2019
U večerašnjoj emisiji "Narod pita" gosti su Luna Đogani i Marko Miljković, koji su potvrdili da su se pomirli, te njihovoj ljubavi dali drugu šansu. Voditelj je spomenuo Markov izraz lica tokom superfinalne noći dok se Luna svađala sa Stanijom… »
"Anabela me je odmah pitala zašto sam lagala": Luna otvorila dušu nakon pomirenja sa Markom, a ovo niko nije očekivao
Blic 16.07.2019
Luna Đogani pomirila se sa Markom Miljkovićem, a sada je progovorila o mišljenju svojih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas. Pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga" Luna Đogani priznala je da roditelji još nisu videli Marka Miljkovića i… »
Palo pomirenje: Luna i Marko progovorili o svom odnosu, evo gde su se videli i zbog čega su njihovoj ljubavi dali drugu šansu
Blic 15.07.2019
Luna Đogani i Marko Miljković su dan pred finale druge sezone "Zadruge" raskinuli, da bi se sada pomirli, te otkrili to svima u emisiji televizije "Pink". - Pozvala sam ga da dođe kod mene, sve se desilo vrlo brzo. Dao mi je cveće, bio je jako… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 5 satijoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 5 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana