Повезане вести
Макрон у Београду: Море емотивних и неколико конкретних порука
Н1 Инфо 16.07.2019
Да места у Европској унији за Србију нема док не буду окончане реформе и у Унији и у Србији, да су Србија и Косово две европске државе и да ће им помоћи да постигну компромис - конкренте су политичке поруке председника Француске… »
Вучић о самиту у Берлину, Харадинај о узајамном признању
Слободна Европа 16.07.2019
Верујем да ће нека врста наставка самита у Берлину бити одржана у септембру, изјавио је председник Србије Александар Вучић у уторак, након што се заједно са председником Француске Емануелом Макроном у Београду састао са… »
Харадинај: Ако нема признања, да ли Косово да се наоружа?
Слободна Европа 16.07.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је данас да се Косово неће вратити за преговарачки сто са Србијом без оквирног споразума који треба да се зове споразум о реципрочном признању "унутар постојећих граница". На конференцији… »
Вучић: Нека врста наставка Берлина у септембру, компромис није слабост
Н1 Инфо 16.07.2019
Предесдник Србије Алекснандар Вучић изјавио је да нека врста наставка Берлина, односно Париза, где је било планирано да се сретну Београд и Приштина, требало да буде у септермбу. Извор: Н1 "Потребно је неко време да се опет о… »
Вучић: Наставак разговора из Берлина у септембру
Бета 16.07.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да би неке врсте наставка преговора, из Берлина, односно Париза, где је било планирано да се сретну Београд и Приштина, требало да буде у септембру. "Потребно је неко време да се опет… »
Макрон искрен: Част ми је што сам овде, рекао сам оно што ми је на срцу
Курир 16.07.2019
Председник Србије Александар Вучић данас је, приликом доласка на састанак са младима из региона у друштву председника Француске Емануела Макрона на Калемегдану, поновио да је Макрон освојио срца Срба, док је француски лидер навео… »
"Са макроном чак пет, шест сати": Вучић анализирао Макронов јучерашњи наступ, а ево шта је рекао о дијалогу Београда и…
Блиц 16.07.2019
Предеседник Макрон и ја имали смо данас састанак са младима из региона, разговарали смо о сарадњи у региону, а покушали смо да неке ствари конкретизујемо, каже председник Србије Алексанадр Вучић. - Причали смо о нечему што је… »
Председник: Наставак Берлина највероватније у септембру
Вечерње новости 16.07.2019
Председник Србије је рекао да је потребно време да се о неким стварима говори. Председник Александар Вучић изјавио је у уторак да ће се следећи састанак Београда и Приштине у организацији француског председника Емануела Макрона… »
Вучић: Док сам жив залагаћу се за компромис са Приштином
РТС 16.07.2019
Потребно је време да се о неким стварима опет говори, мислим да ће наставак разговора о Косову са великим силама бити у септембру, рекао је председник Србије Александар Вучић на Калемегдану. Александар Вучић је, у изјави… »
Вести дана »
Обрушио се потпорни зид и део пута код Центра изврсности у Крагујевцу
НИН пре 2 сатајош 30 повезаних
„Шта радите? Па, оде вам човек“: Одборнику „Крени-промени“ мушкарац покушао да отме телефон у „ћациленду“, а погледајте реакцију полиције ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних
Тужилаштво за организовани криминал: Нико из МУП-а нас није обавестио о новим „скај“ пакетима
Данас пре 2 сатајош 12 повезаних