Povezane vesti
Sačekuša usred dana beograđanka ranjena ispred svoje zgrade: Direktorka banke izrešetana zbog preljube?!
Kurir 19.07.2019
Ljubica Mićić (40), direktorka filijale jedne banke na Novom Beogradu, ranjena je juče u sačekuši u Banjskoj ulici na Zvezdari u Beogradu! Na Ljubicu je nepoznati muškarac ispalio tri hica iz pištolja iz neposredne blizine, pa pobegao motorom u pravcu… »
Ranjavanje na Zvezdari: Tri hica u noge bankarki
Večernje novosti 18.07.2019
U Banjskoj ulici na Zvezdari, u četvrtak oko osam sati ujutru, nepoznati napadač pištoljem ranio Ljubicu M. (40). Muškarac ju je čekao pored skutera da izađe, posle čega je pucao u nju dok je ulazila u kola. U BANjSKOJ ulici na Zvezdari, u četvrtak je… »
Vesti dana »
Jokić napravio šou na konferenciji, novinari vrištali od smeha: Urlao sam na TV, toliko je bilo neprijatno da sam morao da ubrzam povratak! Čuva me "onaj odozgo"
Kurir pre 16 minutajoš 27 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 2 satajoš 11 povezanih
Danas oblačno i hladno - u kojim delovima Srbije će padati ledena kiša, ali i sneg
N1 Info pre 35 minutajoš 9 povezanih
Ništa od titule na Australijan openu: Aleksandra Krunić i Ana Danilina poražene u finalu
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih