Povezane vesti
Vučić: Veće plate i penzije do kraja godine
Blic 01.08.2019
Postaćemo najveći proizvođač guma u svetu, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je na ovaj način govorio o investiciji koju japanska kompanija "Tojo tajers" planira da realizuje u Inđiji, uz opasku da će ta fabrika biti prva u ovom delu Evrope. -… »
Vučić: Do kraja godine plata 510 evra, zarade će posebno rasti u Novom Sadu i Beogradu
Radio 021 01.08.2019
Do kraja godine sledi povećanje plata i penzija, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je, gostujući na televiziji Pink, rekao da će plate posebno rasti u Beogradu i Novom Sadu i da će prosečna plata iznositi od 500 do 510 evra, kao i da niko… »
Vučić: Do kraja godine povećanje plata i penzija
N1 Info 01.08.2019
Do kraja godine sledi povećanje plata i penzija, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je, gostujući na televiziji Pink, rekao da će plate posebno rasti u Beogradu i Novom Sadu i da će prosečna plata iznositi od 500 do 510 evra, kao i da niko… »
Vučić: Prisluškivan sam 24 godine
RTS 01.08.2019
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je, de fakto, prisluškivan 24 godine, uz određene "preskoke", na različite načine i uz korišćenje različitih metoda prisluškivanja, što je, kaže, bila čisto politička odluka. Vučić je istakao da njegovi politički… »
Predsednik: U naredna tri meseca plata 500 evra
Mondo 01.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očekuje da u naredna tri meseca prosečna plata u našoj zemlji bude između 500 i 510 evra, i ističe da će do kraja godine i plate i penzije biti veće. Foto: MONDO/Mario Milojević Predsednik Srbije izjavio je danas da će… »
Vučić uživo u jutarnjem otkriva: Jovica Stanišić naredio da me prisluškuju 1995. zbog mojih veza sa podzemljem?! Prisluškivali…
Kurir 01.08.2019
Prosečna plata u Tojo tajeru biće viša od 100.000, čekam još jednu veliku i važnu nemačku investiciju... Veće plate i penzije do kraja godine, najavio predsednik. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra uživo u jutarnjem programu govori o… »
Vučić: Do kraja godine prosečna plata će biti 510 evra
Večernje novosti 01.08.2019
Predsednik Srbije o dolasku nove japanske kompanije, povećanju plata i penzija, makroekonomskoj politici. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o dolasku japanskog proizvođača pneumatika, kompanije "Tojo" u Inđiju, istakao da će to biti prva… »
Šansa za Srbiju: Prodaja guma u Evropi i do 39,5 milijardi evra
Dnevnik 01.08.2019
Vrednost evropskog tržišta pneumatika i gume porašće do 2022. godine na 39,5 milijardi evra, čemu će doprineti i Srbija, u koju, kako je najavio predsednik Aleksandar Vučić, stiže jedan od svetskih lidera u ovom sektoru, japanska kompanija „Tojo tajers”… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 64 povezane
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 3 minutajoš 63 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih