Повезане вести

Хамилтон рекордер “Хунгароринга”

Хамилтон рекордер “Хунгароринга”

Вести онлине 04.08.2019
Двоструки узастопни светски првак у Формули 1 Британац Луис Хамилтон, водећи у генералном пласману, седми пут тријумфовао на трци за Велику награду Мађарске. Возачу Мерцедеса је то осма победа у 12. од 21 трке у овој сезони… »
Мерцедес изабрао праву тактику: Хамилтон најбољи на Хунгарорингу

Мерцедес изабрао праву тактику: Хамилтон најбољи на Хунгарорингу

Моззарт спорт 04.08.2019
Ферстапен други... Прва пол позиција Макса Ферстапена у каријери није му много помогла да дође до победе – млади Холанђанин је био надомак тријумфа у Хунгарорингу, али је на крају на највиши степеник победничког постоља стао… »
Хамилтон победио на Хунгарорингу, Ферштапен други, Фетел трећи

Хамилтон победио на Хунгарорингу, Ферштапен други, Фетел трећи

Спортски журнал 04.08.2019
У бодовима још Леклер, Саинц, Гасли, Раиконен, Ботас, Норис и Албон. Возач Мерцедеса Луис Хамилтон победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске. Хамилтон је у 67. кругу обишао до тада водећег Макса Ферштапена из Ред… »
Хамилтон: Да је Ники овде, скинуо би капу

Хамилтон: Да је Ники овде, скинуо би капу

Н1 Инфо 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон истакао је да све до самог краја није био сигуран да ће сустићи Макса Ферстапена у трци за Велику награду Мађарске. Хамилтон је готово читаву трку јурио Ферстапена, а у једном моменту је за возачем… »
Луис Хамилтон: Ники Лауда би ми скинуо капу данас!

Луис Хамилтон: Ники Лауда би ми скинуо капу данас!

Хот спорт 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да је захвалан на данашњој победи у трци Формуле 1 за Велику награду Мадјарске. – Уморан сам, како и треба да буде и заиста сам захвалан на овом дану и на екипи која ме тера да идем до… »
Хамилтон освојио Велику награду Мађарске

Хамилтон освојио Велику награду Мађарске

Ал Јазеера 04.08.2019
Хамилтон је остварио 81. побједу и дијели га 10 тријумфа од рекорда који је забиљежио седмоструки свјетски првак Мицхаел Сцхумацхер. Возач Мерцедеса Левис Хамилтон побиједио је у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске… »
Ф1: Победа Хамилтона у Мађарској

Ф1: Победа Хамилтона у Мађарској

Данас 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон тријумфовао је на ВН Мађарске испред Макса Ферштапена у Ред Булу, те Себастијана Фетела у Ферарију и тако се учврстио на првом месту у генералном поретку возача. Трку је са првог места повео… »
Формула један: Хамилтон покорио Хунгароринг!

Формула један: Хамилтон покорио Хунгароринг!

Хот спорт 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон победник је трке за Велику награду Мађарске, Британац је иза себе оставио Макса Ферштапена. Британац је неуништив. Луис Хамилтон забележио је осму победу у 12 трка ове сезоне. Он је по седми пут… »
Хамилтон освојио и Хунгароринг!

Хамилтон освојио и Хунгароринг!

Спортске.нет 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Мађарске. Хамилтон је у 67. кругу обишао до тада водећег Макса Верстапена из Ред Була, који је кренуо са пол позиције. Британац је одлично возио и… »
Одлична стратегија Мерцедеса: Хамилтон поново на трону

Одлична стратегија Мерцедеса: Хамилтон поново на трону

Н1 Инфо 04.08.2019
Возач Мерцедеса Луис Хамилтона победио је на Великој награди Мађарске, 12. трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Британац је остварио осми тријумф ове сезоне, други у последње четири трке. Била је то и седма победа Хамилтона у… »
Први пут у каријери: Ферштапен: „Сад више нико неће да ме пита за стартну позицију”

Први пут у каријери: Ферштапен: „Сад више нико неће да ме пита за стартну позицију”

Спортал блиц 03.08.2019
Макс Ферстапен возач Ред Була, стартоваће са прве позиције у Великој награди Мађарске, пошто је био најбржи у квалификацијама за ову трку. Холанђанин је на стази „Хунгароринг” постао тачно стоти возач који ће кренути са првог… »

Вести дана »