Povezane vesti

Vučić: Ja sam za potpunu liberalizaciju davanja pasoša

Vučić: Ja sam za potpunu liberalizaciju davanja pasoša

Danas 09.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom slučaja vladinog davanja srpskog državljanstva inostranim državljanima da je on za potpunu liberalizaciju davanja srpskog pasoša. Vučić je novinarima u Čortanovcima kazao da ne može… »
Vučić: “Ne vidim da je za nas problem to što je Šinavatra dobila srpsko državljanstvo”

Vučić: “Ne vidim da je za nas problem to što je Šinavatra dobila srpsko državljanstvo”

Nedeljnik 09.08.2019
Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, povodom dodele pasoša bivšoj premijerki Tajlanda Jingluk Šinavatri – o čemu je Nedeljnik pisao u aktuelnom broju – da ne vidi u tome problem. On je dodao da se zalaže za potpunu… »
Vučić o državljanstvu Šinavatri: Za potpunu liberalizaciju davanja pasoša

Vučić o državljanstvu Šinavatri: Za potpunu liberalizaciju davanja pasoša

Slobodna Evropa 09.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas povodom slučaja vladinog davanja srpskog državljanstva inostranim državljanima da je on za potpunu liberalizaciju davanja srpskog pasoša. Vučić je novinarima u Čortanovcima kazao da ne može… »
Srpski pasoš Šinavatri: Predsednik ne vidi problem

Srpski pasoš Šinavatri: Predsednik ne vidi problem

Mondo 09.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom dodele pasoša bivšoj premijerki Tajlanda Jingluk Šinavatri, da ne vidi u tome problem i da se zalaže za potpunu liberalizaciju dodele srpskih pasoša. "Ja ne vidim da je to za nas problem… »

Vesti dana »