Повезане вести

Вучић: Ја сам за потпуну либерализацију давања пасоша

Вучић: Ја сам за потпуну либерализацију давања пасоша

Данас 09.08.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас поводом случаја владиног давања српског држављанства иностраним држављанима да је он за потпуну либерализацију давања српског пасоша. Вучић је новинарима у Чортановцима казао… »
Вучић: “Не видим да је за нас проблем то што је Шинаватра добила српско држављанство”

Вучић: “Не видим да је за нас проблем то што је Шинаватра добила српско држављанство”

Недељник 09.08.2019
Фото: Тањуг Председник Србије Александар Вучић рекао је, поводом доделе пасоша бившој премијерки Тајланда Јинглук Шинаватри – о чему је Недељник писао у актуелном броју – да не види у томе проблем. Он је додао да се залаже за… »
Вучић о држављанству Шинаватри: За потпуну либерализацију давања пасоша

Вучић о држављанству Шинаватри: За потпуну либерализацију давања пасоша

Слободна Европа 09.08.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас поводом случаја владиног давања српског држављанства иностраним држављанима да је он за потпуну либерализацију давања српског пасоша. Вучић је новинарима у Чортановцима казао… »
Српски пасош Шинаватри: Председник не види проблем

Српски пасош Шинаватри: Председник не види проблем

Мондо 09.08.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас, поводом доделе пасоша бившој премијерки Тајланда Јинглук Шинаватри, да не види у томе проблем и да се залаже за потпуну либерализацију доделе српских пасоша. "Ја не видим да је… »

Вести дана »