Povezane vesti
Detalji zločina u bečmenu majka osumnjičenog za pokušaj ubistva supruge: Bojan je hteo sebi da iščupa grkljan
Večernje novosti 10.08.2019
Jelica Stanisavljević o sinu koji je izbo suprugu. Iako je pucao na nju, snaha ga je molila da se ne ubije. JOŠ ne mogu da dođem sebi, u šoku sam. Spremali su se da idu na rođendan i ništa nije ukazivalo na to da će se nešto ovako dogoditi. Samo sam… »
Detalji drame u bečmenu: Sin (13) spasao majku od pomahnitalog oca
Kurir 10.08.2019
Bila sam u sobi kada sam čula tri pucnja. Odmah sam skočila da vidim o čemu se radi. Moj sin je pucao u snaju, koja je bila sva krvava. Deca su bila tu i gledala su sve. Ovim rečima je počela da priča svoju muku Jelica Stanisavljević, majka Bojana (40)… »
Vesti dana »
Rusija napala Kijev raketama i dronovima: Osmoro povređeno, među njima i dete (16)
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Arena ne pamti ovako malu posetu na meču evrolige Partizana: Tendencija da se ovaj broj dodatno smanjuje!
Hot sport pre 18 minutajoš 34 povezane
RHMZ upozorava: Sneg u Srbiji početkom januara, MUP izdao važan apel (FOTO)
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
"Putevi Srbije": Na više deonica sneg do pet centimetara, oprez u vožnji zbog moguće poledice i magle
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 13 povezanih
Osnivač OzonPressa i Čačanskih novina: Niko nije bio u redakciji tokom napada, novinari se ne plaše
Nova pre 14 minutajoš 10 povezanih