Povezane vesti
Muka mi je, bre, više od njih! Vapaj sina Suzane Perović: Na jedvite jade progovorio o majčinom životu u kupinovu!
Kurir 10.08.2019
Sin Suzane Perović, Nikola, navodno je izjavio da ne zna šta njegova majka ponovo radi sa Mikijem, kao i da ga ona više i ne zanima. U šokantnom priznanju, navodi se, priznao je da nema želju više i da je viđa, te da ga ona strašno nervira, kao i… »
Suzana Perović nema podršku sina: Muka mi je od nje i Mikija!
Svet plus 10.08.2019
Nikola Perović, je navodno pobesneo na majku zbog svega što radi! Bivša rijaliti učesnica Suzana Perović nema podršku sina. Muka mi je od nje i Mikija Đuričića! Nikola Perović, Suzanin sin, je navodno pobesneo na majku zbog svega što radi. Kako… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 55 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane