Povezane vesti
Gaćinović, za "novosti": Nema Luke, tu je Dejan
Večernje novosti 12.08.2019
Nedostaje mi Jović, ali Real se ne odbija. Joveljića svi cene u Frankfurtu, kaže Mijat Gaćinović. AJNTRAHT "šiša" na srpski pogon i od starta ove sezone. Ekipa iz Frankfurta deklasirala je kao gost Vaduz sa 5:0 u prvom meču trećeg kola… »
Balkanska armija u Nemačkoj nastavlja da melje: Joveljić starter, Kostić strelac, Grujić asistent...
Sportal blic 11.08.2019
Ajntraht iz Frankfurta izbegao je prošlogodšnju sudbinu u prvom kolu nemačkog kupa kada ga je izbacio Ulm. Četa Adija Hitera dva puta je danas gubila od trećeligaša Valdhofa u Manhajmu (prvo 2:0, pa 3:2), ali je na kraju uspela da zbije redove i… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana