Povezane vesti

Vučić: Veoma mi je stalo da opozicija izađe na izbore

N1 Info 13.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je veoma stalo da opozicija izađe na izbore, da bi to bilo najbolje za Srbiju jer bi građani mogli da vide, kako je kazao, ko ima koliku podršku. Izvor: RTS U intervjuu za RTS, Vučić je kazao da… »
Vučić: Neće da učestvuju zato što ne mogu da pobede na izborima

Vučić: Neće da učestvuju zato što ne mogu da pobede na izborima

Danas 13.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da govori o mnogo važnijim temama nego o dijalogu predstavnika vlasti i opozicije, ali da mu je stalo da opozicija izađe na izbore jer bi to bilo najbolje za Srbiju i tada bi građani… »
Vučić: Veoma mi je stalo da opozicija izadje na izbore kako bi narod video kolika joj je podrška

Vučić: Veoma mi je stalo da opozicija izadje na izbore kako bi narod video kolika joj je podrška

IndeksOnline 13.08.2019
BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu je veoma stalo da opozicija izadje na izbore, da bi to bilo najbolje za Srbiju jer bi gradjani mogli da vide, kako je kazao, ko ima koliku podršku.U intervjuu za RTS, Vučić je… »

Radio 021 13.08.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da mu je veoma stalo da opozicija izađe na izbore, da bi to bilo najbolje za Srbiju jer bi građani mogli da vide, kako je kazao, ko ima koliku podršku. Vučić je za RTS rekao da je spreman da uradi puno… »
Stalo mi je da opozicija izađe na izbore: Vučić se nada da će se sastanci nastaviti u dobrom duhu

Stalo mi je da opozicija izađe na izbore: Vučić se nada da će se sastanci nastaviti u dobrom duhu

Telegraf 13.08.2019
Imate izjave Dragana Ðilasa i Boška Obradovića koji su rekli da neće sa mnom da razgovaraju, nikada nisu tražili razgovore. Srećan sam što uspešno razgovaraju sa Vladankom Malović, Orlićem, Ðukanovićem - kazao je predsednik Srbije. Predsednik… »

Vesti dana »