Povezane vesti
Drama u Novom Sadu: Pomogao policajcu da spreči skok sa mosta
Večernje novosti 13.08.2019
Policija uz pomoć građana u Novom Sadu, sprečila samoubistvo muškarca. POLICIJA u Novom Sadu je uz pomog jednog građanina, sprečila samoubistvo muškarca, koji je u noći između ponedeljka i utorka nameravao da skoči u Dunav sa Varadinskog mosta. Služba… »
Obavestio novosadsku hitnu pomoć da će skočiti: Policajci Kikinđanina zatekli na ogradi mosta, a onda ga je jedan od njih…
Kurir 13.08.2019
NOVI SAD - Oko ponoći, novosadska Hitna pomoć je obavestila policiju o telefonskom pozivu čoveka koji je rekao da će skočiti sa mosta Duge u Novom Sadu. Kako nezvanično saznajemo, policijska patrola Petrovaradina i Stari grad, sa čamcem na licu mesta… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 2 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 34 povezane
Svemirska osmica, efekat praćke i tamna strana Meseca – koji su naredni koraci misije „Artemis 2“
RTS pre 2 satajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Donald Tramp preti Iranu „izuzetno snažnim“ udarom, nafta skače, azijska tržišta u padu
Insajder pre 57 minutajoš 50 povezanih