Povezane vesti
Nove optužbe na račun premijera zaeva Bedžeti: Pritiskao me je da utičem na članove Sudskog veća!
Kurir 13.08.2019
"Premijer Zoran Zaev telefonom me je zvao da utičem članove Sudskog saveta kako bih uklonio predsednika suda. Kada sam odbio, Komisija za borbu protiv korupcije pokrenula je proceduru protiv mene", izjavio je gradonačelnik Saraja Blerim Bedžeti… »
Zaevu dolivaju so na ranu, dok ga jure zbog afere "reket" on mu sprema glogov kolac!
Alo 13.08.2019
Gradonačelnik Saraja Bljerim Bedžeti najavio je na današnjoj konfereniciji da sprema kriminalne optužnice protiv predsednika i pojedinih članova anti-korupcijske komisije. Bedžeti je izneo optužbe protiv premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i… »
Vesti dana »
BLOG: Odata pošta u 11.52 širom Srbije, studenti se okupili ispred Palate pravde
N1 Info pre 13 minutajoš 20 povezanih
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 13 minutajoš 23 povezane
Ministarstvo produžilo ugovor firmama koje su vršile nadzor na pruzi Novi Sad – Subotica
Danas pre 37 minutajoš 6 povezanih
Goran Vesić ostaje na slobodi: Sud odbio predlog da se odredi pritvor bivšem ministru
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana