Povezane vesti
Nove optužbe na račun premijera zaeva Bedžeti: Pritiskao me je da utičem na članove Sudskog veća!
Kurir 13.08.2019
"Premijer Zoran Zaev telefonom me je zvao da utičem članove Sudskog saveta kako bih uklonio predsednika suda. Kada sam odbio, Komisija za borbu protiv korupcije pokrenula je proceduru protiv mene", izjavio je gradonačelnik Saraja Blerim Bedžeti… »
Zaevu dolivaju so na ranu, dok ga jure zbog afere "reket" on mu sprema glogov kolac!
Alo 13.08.2019
Gradonačelnik Saraja Bljerim Bedžeti najavio je na današnjoj konfereniciji da sprema kriminalne optužnice protiv predsednika i pojedinih članova anti-korupcijske komisije. Bedžeti je izneo optužbe protiv premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i… »
Vesti dana »
Policija mu u stanu našla više od pola kilograma droge: Dileru (32) iz Zrenjanina određen pritvor do 30 dana
Kurir pre 1 satjoš 6 povezanih
Tramp: Otvoren sam za sastanak sa Kinom i Rusijom o smanjenju potrošnje na odbranu
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Tragedija u Barajevu mogla je biti izbegnuta: Katanac je trebalo da bude stavljen na Dom za stare nekoliko nedelja pre požara: Ovako je došlo do jezivih propusta
Blic pre 42 minutajoš 4 povezane
Uhapšeni verenik Milice Todorović je bio u vezi sa Jelenom Rozgom? Ovako je hrvatska pevačica pričala posle raskida: "nije išlo"
Blic pre 8 satijoš 4 povezane
Počinje 61. Minhenska bezbednosna konferencija, Srbiju predstavlja Đurić
RTV pre 2 satajoš 1 povezana