Povezane vesti
Kecmanović nakon velike borbe i preokreta do trećeg kola Sinsinatija
Radio 021 15.08.2019
Miomir Kecmanović savladao je u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju Aleksandra Zvereva sa 2:1 u setovima (6:7, 6:2, 6:4). Srpski teniser iznenadio je šestog najboljeg tenisera sveta u drugom kolu Sinsinatija i to nakon velike borbe i preokreta. Meč je… »
Kecmanović nije bio oran za još jedan podvig
Vesti online 15.08.2019
Naš teniser nosi najlepše uspomene s debija na turniru iz masters serije u Sinsinatiju uprkos porazu u trećem kolu. Roberto Bautista Agut (11. na svetskoj listi) ubedljivo je savladao Miomira Kecmanovića (58) sa 6:1, 6:2, za samo 59 minuta, ali naš… »
Kecmanović nemoćan protiv Bautiste Aguta
N1 Info 15.08.2019
Srpski teniser Miomir Kecmanović eliminisan je u osmini finala Mastersa u Sinsinatiju. Španac Roberto Bautista-Agut bio je ubedljiv i posle svega sat vremena pobedio je 19-godišnjeg Kecmanovića 6:1, 6:2. Za razliku od meča sa Zverevim Kecmanović ni… »
Kecmanović nije mogao više: Poznati Španac bio prejak
Mondo 15.08.2019
Mladi srpski teniser nije imao šansu protiv 11. igrača sveta. Ipak, dugo će pamtiti Sinsinati zbog velikog uspeha. Foto: Guliver/Getty Images/Logan Riely Prošle noći oduševio je sve i ostvario pobedu karijere u duelu protiv šestog tenisera sveta… »
Hod ka ATP vrhu: Kecmanović od ponedeljka među 50 najboljih tenisera
Večernje novosti 15.08.2019
Zaista sam srećan, rad se isplatio - poručio je srpski teniser. SRBIJA će od ponedeljka prvi put u istoriji imati četvoricu tenisera u top 50! Neprikosnovenom Novaku Đokoviću, koji je na čelu kolene, zatim Dušanu Lajoviću (ostaće među 30) i Laslu Đereu… »
Prati Nole fudbal, ali "zna" i basket (video)
Mondo 15.08.2019
Sprema se za meč sa Karenja Bustom, nervirao se zbog Zvezde u kvalifikacijama u Ligi šampiona, a u međuvremenu oprobao se i pod koševima. Na treninzima Novaka Đokovića uvek je vrlo "živo". Najbolji teniser sveta sprema se na mastersu u Sinsinatiju za meč… »
Nemačka štampa: Kecmanović spotakao Zvereva
Dojče vele 15.08.2019
Na poslednjoj velikoj probi pred poslednji gren-slem turnir godine Hamburžanin Aleksander Zverev izgubio je od mladog srpskog tenisera Miomira Kecmanovića sa 7:6 (7:4), 2:6, 4:6. Evo kako je to propratila nemačka štampa. „Srpski tinejdžer je bio kamen… »
Kecmanović posle pobede karijere igra sa Špancem
Sportske.net 15.08.2019
U Sinsinatiju srpski teniseri protiv Španaca. Na turniru u Sinsinatiju stiglo se do osmine finala, a u igri su još dvojica srpskih tenisera. Branilac titule je Novak Đoković i on će igrati u jedan sat posle ponoći protiv Pabla Karenja-Buste, a pre njega… »
Đoković i Kecmanović na Špance za plasman u četvrtfinale
Mozzart sport 15.08.2019
Srpski teniseri pokušaće da nastave sa odličnim partijama. Novak bez problema je prošao prethodnu prepreku, a u osmini finala mu se iznenađujuće priključio i Miomir Kecmanović, koji je kasno sinoć došao do najveće pobede u dosadašnjem toku karijere. On… »
Sinsinati: Kecmanović napravio senzaciju, Zverev na kolenima…
Hot sport 15.08.2019
Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović napravio je senzaciju na mastersu u Sinsinatiju izbacivši jednog od favorita za trofej. Veliko iznenađenje dogodilo se sinoć u Sinsinatiju gde je srpski teniser Miomir Kecmanović posle preokreta savladao jednog od… »
Kecmanović: Rad se isplatio, poseban momenat za mene…
Sportski žurnal 15.08.2019
Miomira Kecmanovića u borbi za drugo četvrtfinale u karijeri na Mastersima čeka Španac Roberto Bautista Agut. Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović izrazio je veliko zadovoljstvo posle najveće pobede u karijeri, nad Nemcem Aleksanderom Zverevim na… »
Miomir uzeo prvi Top10 skalp: Nisam imao šta da izgubim
Mondo 15.08.2019
Mladi srpski teniser ponosan na igru kakvu je prikazao protiv šestog igrača sveta i to što je posle najvećeg trijumfa u karijeri na mastersu u Sinsinatiju uspeo da obezbedi mesto među 50 najboljih na ATP listi. Miomir Kecmanović zabeležio je pobedu… »
Kecmanović: Ostao sam smiren i iskoristio momenat
N1 Info 15.08.2019
Srpski teniser Miomir Kecmanović, koji se pobedom nad Aleksandrom Zverevim plasirao u osminu finala mastersa u Sinsinatiju, istakao je da je srećan jer se njegov naporan rad isplatio. „Ovo mi mnogo znači, probio sam se do najboljih 50. Srećan sam jer sam… »
Trijumf za pamćenje! Kecmanovićev prvenac nad igračem iz TOP 10
Mozzart sport 15.08.2019
Saša Zverev savladan sa 6:7 (4), 6:2, 6:4. Nije Novak Đoković – takav uostalom ne postoji – ali imaće Srbija za koga da navija u teniskom svetu čak i kad neprikosnoveni svetski broj jedan kroz koju godinu reši da je bilo dosta. Miomir Kecmanović je 17… »
Veliko iznenađenje na turniru u Sinsinatiju: Kecmanović eliminisao Zvereva
Večernje novosti 15.08.2019
Srpski as bolji od šestog tenisera sveta. Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u osminu finala masters turnira u Sinsinatiju, pošto je danas u drugom kolu pobedio Nemca Aleksandra Zvereva u tri seta, 6:7 (4), 6:2 i 6:4. U njihovom prvom duelu… »
Miomire, majstore! Pao Zverev, za pobedu karijere!
Mondo 15.08.2019
Devetnaestogodišnji srpski teniser nastavio je da igra fenomenalno na turniru "Masters 1000" serije u Sinsinatiju. Kakva pobeda Miomira Kecmanovića! Posle talentovanog Ože Alijasima i pre toga dve "recke" u kvalifikacionom delu, on je u drugom kolu… »
Senzacija u Sinsinatiju! Kecmanović stigao do pobede karijere, Zverev pao posle preokreta /video/
Sportal blic 15.08.2019
Naš Miomir Kecmanovič napravio je pravi podvig na turniru u Sinsinatiju. On je sa 6:7(4), 6:2, 6:3 savladao šestog igrača sveta Aleksandra Zvereva. Naš as je posle velike borbe izgubio prvi set, ali je u nastavku pokazao zašto mu se predviđa svetla… »
Vesti dana »
(Mapa) zbog ovoga dolazi do skoka cene nafte i haosa! Drama u "dolini smrti", panika na tržištu: Zarobljeno 15 miliona barela nafte, svet na ivici kolapsa
Blic pre 7 minutajoš 53 povezane
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 27 minutajoš 74 povezane
Kopiranje imena studentskih listi, manjinske stranke bez manjina – šta sve očekuje građane na glasačkim listićima?
Mašina pre 52 minutajoš 27 povezanih