Povezane vesti
Radovali su se letovanju u Hrvatskoj i ne sluteći kakav užas ih čeka: Ovo je poslednja zajednička fotografija pre tragedije…
Kurir 15.08.2019
"Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu gasova koji su ispunjavali potpalublje jedrenjaka "Atlantia”, rečeno je tokom iscrpnog uviđaja u hvarskoj luci, a koji su nadgledali i italijanski policajci. Lekari se još bore za živote dvoje… »
Ispovest preživelog turiste na Hvaru: "Ja sam lekar, a nisam mogao da mu pomognem!" Zatekao jezivu scenu u kupatilu (foto)
Alo 15.08.2019
"Odjednom nam je svima postalo loše" - Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu plinova koji su brzo ispunjavali potpalublje jedrenjaka Atlantia”, rečenica je koja se mogla čuti tokom iscrpne istrage u hvarskoj luci, a koji su… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane