Povezane vesti
Radovali su se letovanju u Hrvatskoj i ne sluteći kakav užas ih čeka: Ovo je poslednja zajednička fotografija pre tragedije…
Kurir 15.08.2019
"Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu gasova koji su ispunjavali potpalublje jedrenjaka "Atlantia”, rečeno je tokom iscrpnog uviđaja u hvarskoj luci, a koji su nadgledali i italijanski policajci. Lekari se još bore za živote dvoje… »
Ispovest preživelog turiste na Hvaru: "Ja sam lekar, a nisam mogao da mu pomognem!" Zatekao jezivu scenu u kupatilu (foto)
Alo 15.08.2019
"Odjednom nam je svima postalo loše" - Pravo je čudo da nije bilo više mrtvih s obzirom na jačinu plinova koji su brzo ispunjavali potpalublje jedrenjaka Atlantia”, rečenica je koja se mogla čuti tokom iscrpne istrage u hvarskoj luci, a koji su… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Akcionariski fond ili Uprava za trezor? Kako se prijaviti za 6.000 dinara i koji su uslovi
B92 pre 3 satajoš 35 povezanih
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 19 minutajoš 27 povezanih
RIK odlučio da će na na biračkim mestima biti kartonski i novi paravani u obliku kabine
Vreme pre 2 satajoš 20 povezanih