Povezane vesti
FS Andaluzije pokreće istragu protiv Nerviona
Večernje novosti 15.08.2019
KPR je zatražio od Evropske fudbalske unije da "najstrože kazni" Nervion. Zvaničnici Fudbalskog saveza Andaluzije izjavili su da će istražiti navodne optužbe za rasizam na utakmici mladih ekipa Kvins Park Rendžersa i Nerviona. Odbrambeni igrač KPR-a… »
Kvins Park Rendžers traži od UEFA da reaguje: Fudbaleri Nerviona rasistički vređali našeg defanzivca
Večernje novosti 14.08.2019
Odbrambeni igrač KPR Trent Mahorn i njegovi saigrači doneli su odluku da napuste teren nakon što su ga verbalno i na rasnoj osnovi napali fudbaler protivničkog tima. Fudbalski klub Kvins Park Rendžers tražio je danas od Evropske fudbalske unije (UEFA) da… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Počela sednica Skupštine Srbije, na predloženom dnevnom redu 18 tačaka
Insajder pre 27 minutajoš 30 povezanih
Fon der Lajen: Hitna potreba Ukrajine za jačom vazdušnom odbranom biće tema samita NATO
Politika pre 22 minutajoš 32 povezane
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 7 minutajoš 31 povezana
Nezapamćeno: Tramp pozvao FIFA i napravio skandal veka, presedan za Ameriku zbog kog je pola planete besno
Nova pre 22 minutajoš 47 povezanih
Derbi osmine finala Mundijala - Španija i Portugalija spremaju spektakl u Teksasu
RTV pre 2 satajoš 29 povezanih