Повезане вести

Ђоковић без финала Синсинатија, Медведев и Гофан за титулу

Ђоковић без финала Синсинатија, Медведев и Гофан за титулу

Дневник 18.08.2019
СИНСИНАТИ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале Мастерса у Синсинатију, пошто је рано јутрос изгубио у полуфиналу од Руса Данила Медведева 6:3, 3:6, 6:3. Медведев је после преокрета успео да… »
Медведев после победе над Новаком: Ударао сам најјаче

Медведев после победе над Новаком: Ударао сам најјаче

Вечерње новости 18.08.2019
Наравно, срећан сам због победе над Новаком - рекао је млади тенисер. ДАНИЛО Медведев није превише славио победу над Ђоковићем, наравно, није крио срећу, а пре свега задовољство својом игром против најбољег тенисера света. -… »
Мастерс у Синсинатију: Ђоковић добро кренуо, па је ‘разбијен’ сервисима Медведева

Мастерс у Синсинатију: Ђоковић добро кренуо, па је ‘разбијен’ сервисима Медведева

Хот спорт 18.08.2019
Новак Ђоковић ипак неће играти у мечу за трофеј на Мастерсу у Синсинатију. Светски ‘број један’ је у мечу четвртфинала против Лукаса Пуја осетио бол у лакту, који је раније оперисао, што је наговестило да можда неће бити на свом… »
Ђоковић признао: Морам да скинем капу Медведеву, ништа нисам могао да урадим

Ђоковић признао: Морам да скинем капу Медведеву, ништа нисам могао да урадим

Хот спорт 18.08.2019
Најбољи светски тенисер потпуно је био надигран у другом и трећем сету полуфинала Мастерс турнира у Синсинатију. Новак Ђоковић је освојио први сет, имао прилику за ‘брејк’ у другом, али је потом Данил Медведев заиграо… »
Ђоковић без финала у Синсинатију

Ђоковић без финала у Синсинатију

Данас 18.08.2019
Српски тенисер Новак Ђоковић није се данас пласирао у финале мастерс турнира у Синсинатију. Ђоковић је у полуфиналу изгубио од Данила Медведева из Русије са 2:1 у сетовима (3:6, 6:3, 6:3) Медведевов противник у финалу биће 19… »
"Ја сам супер срећан: Човек!" Добио најбољег на свету па открио тајну: Ево како се побеђује Новак Ђоковић!

"Ја сам супер срећан: Човек!" Добио најбољег на свету па открио тајну: Ево како се побеђује Новак Ђоковић!

Спортал блиц 18.08.2019
Новак Ђоковић је у Синсинатију остао без титуле освојене 2018, а момак који га је победио у полуфиналу и сам је био у шоку због учињеног. Подсетимо, од Ђоковића је био бољи Рус Данил Медведев, који је за 102 минута игре, на… »
Догађа се и то - Новак надигран

Догађа се и то - Новак надигран

Моззарт спорт 18.08.2019
У финале Синсинатија иде Рус Данил Медведев. Имао је отворен пут до финала и одбране трона у Синсинатију, али ипак није успео! Најбољи српски и светски тенисер - Новак Ђоковић, поражен је ноћас у полуфиналу од Данила Медведева… »
Прва реакција на пораз: Ево шта је Новак Ђоковић урадио на терену када је схватио да је изгубио у Синсинатију /видео/

Прва реакција на пораз: Ево шта је Новак Ђоковић урадио на терену када је схватио да је изгубио у Синсинатију /видео/

Спортал блиц 18.08.2019
Новак Ђоковић је у Синсинатију остао без титуле освојене 2018, али је на себи својствен начин реаговао после пораза. Подсетимо, од њега је био бољи Рус Данил Медведев, који је за 102 минута игре, на чему му је најбољи играч… »
Новак дозволио преокрет

Новак дозволио преокрет

Спортске.нет 18.08.2019
Изненађење у полуфиналу Синсинатија, најбољи на свету без финала. Новак Ђоковић је поражен од Данила Медведева, на крају је било 6:3, 3:6, 3:6, па је Рус отишао у финале Мастерса у Синсинатију. Тамо га чека Давид Гофан који је… »
"Скините капу пред: Њим!" Ђоковић после шок-пораза у Синсинатију: Људи, био сам немоћан!

"Скините капу пред: Њим!" Ђоковић после шок-пораза у Синсинатију: Људи, био сам немоћан!

Спортал блиц 18.08.2019
Новак Ђоковић не само да је доживео шокантан пораз на турниру мастерс серије у Синсинатију, чиме је остао без титуле освојене 2018, већ је признао да је био потпуно немоћан против 23-годишњег ривала. Подсетимо, од њега је био… »
Тениски шок у Синсинатију! Ђоковић имао сет предности и брејк шансу, па остао без титуле!

Тениски шок у Синсинатију! Ђоковић имао сет предности и брејк шансу, па остао без титуле!

Спортал блиц 18.08.2019
Новак Ђоковић је доживео шокантан пораз на турниру мастерс серије у Синсинатију, у који је стигао као бранилац титуле из 2018. Од њега је био бољи Рус Данил Медведев, који је после преокрета тријумфовао са 3:6, 6:3, 6:3 после… »
Медведев зауставио Ђоковића у полуфиналу Синсинатија

Медведев зауставио Ђоковића у полуфиналу Синсинатија

Радио 021 18.08.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале мастерса у Синсинатију, пошто је поражен од Руса Данила Медведева 3:6, 6:3, 6:3. Ђоковић тако неће бранити титулу на мастерсу у Синсинатију. Противник… »
Ништа од одбране титуле: Медведев зауставио Ђоковића у Синсинатију

Ништа од одбране титуле: Медведев зауставио Ђоковића у Синсинатију

Млади руски тенисер је савладао српског играча у полуфиналу и прошао у борбу за пехар. Тамо га чека Давид Гофан (Белгија). Неће Новак Ђоковић одбранити титулу на турниру у Синсинатију. За то се побринуо Данил Медведев (Русија)… »
Крај: Ђоковић-Медведев 6:3, 3:6, 3:6

Крај: Ђоковић-Медведев 6:3, 3:6, 3:6

Први рекет света у полуфиналу турнира у Синсинатију изгубио од младог руског тенисера. Играће против Давида Гофана. Неће Новак Ђоковић имати прилику да обрани титулу на турниру у Синсинатију. Главни "кривац" за то је Данил… »
Хазардер Медведев скинуо Ђоковићу круну у Синсинатију

Хазардер Медведев скинуо Ђоковићу круну у Синсинатију

Н1 Инфо 18.08.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале мастерса у Синсинатију, пошто је у три сета поражен од Руса Данила Медведева 3:6, 6:3, 6:3. Новак Ђоковић је бриљантно одиграо први сет, добио га 6:3 уз… »
Медведев шокирао Ђоковића, Новак није одбранио титулу у Синсинатију

Медведев шокирао Ђоковића, Новак није одбранио титулу у Синсинатију

Спортски журнал 18.08.2019
Новак је пропустио прилику да у недељу игра 50. мастерс финале (победио је 33 пута, 16 пута је поражен). Водећи на АТП листи Новак Ђоковић је у Синсинатију у полуфиналу изгубио од Руса Данила Медведева 1:2 (6:3, 3:6, 3:6) за 102… »
Дебитант у мастерс финалу чека Ђоковића: Збуњени тенисер изборио завршну борбу за трофеј у Синсинатију /видео/

Дебитант у мастерс финалу чека Ђоковића: Збуњени тенисер изборио завршну борбу за трофеј у Синсинатију /видео/

Спортал блиц 17.08.2019
Давид Гофан се први пласирао у финале овогодишњег турнира у Синсинатију, у коме ће снаге одмерити са бољим из меча Новак Ђоковић - Данил Медведев. Гофан, 16. носилац, је до свог 13. АТП финала, а првог у мастерс серији, стигао… »

Вести дана »