Povezane vesti
Bizarni detalji tuče POD OSTROGOM: Prskali me sprejem i šutirali, a kada sam otvorio oči ugledao sam sveštenike
Večernje novosti 22.08.2019
Baranin tvrdi da su mu prišli Vukadinović i Pavličić i isprskali ga, a onda su počeli da ga tuku. BARANIN Anes Čičić koji tvrdi da su ga, na parkingu ispred donjeg manastira Ostroga, pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, kaže… »
Bizarni detalji tuče pod Ostrogom, uvučeni i sveštenici! Direktor turstičke organizacije Danilovgrad priča sasvim durgačiju…
Alo 22.08.2019
Nisu saslušani svedoci? Anes Čičić iz Bara koji tvrdi da su ga, na parkingu ispred donjeg manastira Ostroga, pretukla dvojica službenika Turističke organizacije Danilovgrad, kaže da su mu u pomoć pritekli sveštenici. Kako je naveo, pretukli su ga Radule… »
Vesti dana »
Nezaustavljivi Jokić: Novi tripl-dabl Srbina u pobedi Denvera nad Nju Orleansom
Danas pre 30 minutajoš 48 povezanih
Objava američkog predsednika koja se dugo čekala! Tramp potpisao zakon koji su usvojili kongresmeni i senatori, objaviće epstajnove dosijee (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 17 povezanih
Ponoš: Firma iz Emirata može da kupi NIS, samo je pitanje čijim parama - svojim ili našim
N1 Info pre 55 minutajoš 9 povezanih
Evo kakvo će vreme biti za vikend u Srbiji i gde će pasti sneg: Objavljena prognoza do 15. decembra
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih
Dve osobe povređene u dva udesa Hitna pomoć intervenisala i zbog ove grupe bolesnika
Alo pre 1 satjoš 9 povezanih