Povezane vesti
U saobraćajnoj nesreći povređeni baka i dete
Večernje novosti 23.08.2019
U saobraćajnoj nesreći u Vranju teško je povređena žena pešak (72) dok je dvogodišnje dete koje je držala za ruku lakše povređeno, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu. U saobraćajnoj nesreći u Vranju teško je povređena žena pešak (72) dok je… »
Baka (72) vodila dete (2) preko ulice u Vranju, a onda ju je pokosio auto: Teško povređena, hitno prebačena u Klinički u Nišu…
Kurir 23.08.2019
Sedamdesetdvogodišnja žena zadobila je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Vranju u četvrtak nešto posle 16 časova, potvrđeno je u PU Vranje. Prema navodima policije u ulici Doktora Kopše u tom gradu došlo je do obaranja… »
Vesti dana »
(Video) Jeziv prizor na auto-putu Beograd-Niš! Zapalio se kamion kod Markovca, plamen bukti na sve strane, gust dim prekrio kolovoz: Saobraćaj obustavljen, stvara se gužva!
Blic pre 7 minutajoš 124 povezane
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 12 minutajoš 24 povezane
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 47 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 42 minutajoš 9 povezanih
Ekipe neprekidno saniraju kvar, bolnice i vrtići imaju prioritet u snabdevanju
Glas Zapadne Srbije pre 47 minutajoš 25 povezanih