Повезане вести

Огласио се Синиша након што је избацио Драганине и дететове ствари напоље! Може ли горе од овога?

Огласио се Синиша након што је избацио Драганине и дететове ствари напоље! Може ли горе од овога?

Ало 30.08.2019
Драгана Митар доживела је праву драму када је Синиша Драгутиновић решио да је исели из стана, а онда и промени браву па нове кључеве да бившој жени. Њене ствари, као и ствари њиховог сина Јована изнео је у џаковима па их… »
Драгана након што ју је муж избацио из стана: Хоће ли га неко зауставити пре него што ме убије?!

Драгана након што ју је муж избацио из стана: Хоће ли га неко зауставити пре него што ме убије?!

Телеграф 30.08.2019
- Уселио је бившу жену у стан, а дете и ја можемо на улицу! - очајна је Драгана. Драгана Митар отпутовала је на море, а њен супруг Синиша Драгутиновић то време је искористио како би спаковао њене и дететове ствари, а након што… »
Драгана Митар са сином Јованом (4) завршила на улици! Променио је браву, побацао им ствари, па уселио бившу жену!

Драгана Митар са сином Јованом (4) завршила на улици! Променио је браву, побацао им ствари, па уселио бившу жену!

Ало 30.08.2019
Пролази кроз нову агонију! Још увек законити супруг Драгане Митар, учеснице друге сезоне "Задруге", Синиша Драгутиновић наставио је да загорчава живот њој и њиховом сину Јовану. Овога пута Синиша их је избацио из стана на… »

Вести дана »