Povezane vesti
Ja sam nova šefica kafe bara i svima vama koji ne dolazite j.... Mater i na.Ijem vas na... Fejsbukom kruži urnebesan post…
Kurir 31.08.2019
Ja sam nova šefica novog kafe bara i svima vama koji ne dolazite j.... mater i na.ijem vas sve na k.... - doslovno glasi rečenica iz posta jedne Danijele koji kruži Fejsbukom i za koji niko ne zna je li šala ili zbilja! Pomenuta Danijela na Fejsbuku ima… »
Fejsbuk gori od uvreda! Postupak Hrvatice isteraće vas iz takta! Sve bi nabila na... Srbi, ne idite tamo! (foto)
Alo 31.08.2019
Užasno! * Drama u hrvatskom gradu Čakovecu * Vlasnica kafe bara "časti" sve redom, ne pićem već sočnim uvredama * Neki misle da je mrtva ozbiljna, dok drugi smatraju da je u pitanju nečija neslana šala Ja sam nova šefica novog kafe bara i svima vama koji… »
Vesti dana »
Kiša će pljuštati ceo vikend, a u Beogradu padavine neće prestati 72 sata: Evo od kog datuma nas čeka lepše vreme - dugo ćemo čekati
Nova pre 8 minutajoš 14 povezanih
Telo devojke (25) nađeno ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, policija ispituje okolnosti
Nova pre 8 minutajoš 19 povezanih
Azijska tržišta: Kospi predvodi gubitke zbog nejasnoća oko izgleda za mir
SEEbiz pre 37 minutajoš 6 povezanih
Pas je postao čovekov najbolji prijatelj mnogo ranije nego što se mislilo: naučnici
BBC News pre 33 minutajoš 4 povezane