Povezane vesti
Milošević pred TSC: Baš me briga što je težak protivnik
Večernje novosti 31.08.2019
Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da TSC nije slučajno u vrhu tabele Super lige Srbije, da njegova ekipa mora da bude oprezna, ali je i istakao da ga ne zanima što je u reč o teškom protivniku. Trener fudbalera Partizana Savo… »
Savo Milošević otvoreno: Liga Evrope znači finansijski, ali je Superliga prioritet
Sportal blic 31.08.2019
Trener Partizana Savo Milošević nije imao dlake na jeziku kada je govorio o Partizanovim prioritetima uoči sutrašnjeg duela sa TSC Bačkom Topolom, koja iz prvih šest kola ima neverovatnih pet pobeda. - Baš me briga što je težak protivnik. Pričao sam o… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 1 minutjoš 23 povezane

Ovo je Putinova konačna ponuda za mir?! Otkriveni detalji, da li će se ovako okončati krvavi rat u Ukrajini?! "Veoma smo blizu dogovora"
Kurir pre 26 minutajoš 106 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ: Stiže nevreme sa gradom i olujom u Beogradu i delovima Srema, Mačve i Kolubare
Euronews pre 11 minutajoš 15 povezanih