Povezane vesti
Aca Petrović u epizodi ''Dođi da te selektor poljubi pred svima''
Sportske.net 04.09.2019
Nismo ni sumnjali, hrvatski stručnjak na klupi Brazila je na poseban način proslavio jučerašnju pobedu u dramatičnoj utakmici protiv Grčke. Grci su bili ne samo jedan od favorita u duelu sa Brazilcima, nego ih mnogi vide i u samoj završnici takmičenja, u… »
Petrović posle pobede nad Grčkom: Odbranu od Adetokunba sam spremio pre šest meseci
Večernje novosti 03.09.2019
Pokazali smo da imamo nekoliko igrača sposobnih da zaustave Adetokunba, ali sam se u pripremi utakmice više bavio Slukasom i Printezisom – rekao je hrvatski strateg. Brazil je overio mesto u drugom krugu Mundobasketa kolo pre kraja uvodne faze… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

Den Tana i Zvezda: Navijači pretili smrću, upadali u kancelariju
Sport klub pre 34 minutajoš 39 povezanih

BLOG UŽIVO Zapaljene prostorije SNS u Valjevu, lete topovski udari, požar na ulazu u sedište naprednjaka
Nova pre 4 minutajoš 22 povezane

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 1 satjoš 102 povezane

Infrastruktura železnice instalirala dodatnu opremu za praćenje „kretanja“ ploče na Prokopu
Nova ekonomija pre 6 satijoš 24 povezane