Povezane vesti
Vladimir Tomović odlučio da progovori: "Bio sam sa američkom Macom Diskrecijom!" (video) (foto)
Telegraf 04.09.2019
- O njoj ne mogu da kažem ništa lepo, ali sam spreman za to da zakopamo ratne sekire - kaže Tomović o Staniji za Telegraf. Vladimir Tomović je jedan od učesnika Zadruge 3, a kao i većina budućih zadrugara danas je bio na sistematksom pregledu koji je… »
Vladimir Tomović šokirao samo 2 dana pred početak Zadruge 3! Pomenuo Staniju, pa otkrio ko će mu praviti društvo! (video)
Alo 04.09.2019
Opa! Vladimir Tomović, učesnik Zadruge 2, spreman je da se oproba i u trećoj sezoni! On će u petak ući u Belu kuću, ali ne sam! On je tokom svog boravka u Imaginarijumu prošle sezone bio jedan od bučnijih učesnika, a ostao je upamćen po svojoj vezi sa… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 36 povezanih

Sjajne vesti Amerika je donela najnoviju odluku sankcije NIS-u opet odložene, evo i koliko ovaj put
Dnevnik pre 16 minutajoš 22 povezane

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 3 satajoš 29 povezanih

Šapić predstavio "nemanjićki plave" tramvaje i napravio novi lapsus: Baljega i baljezgarenje (video)
Pravda pre 5 satijoš 26 povezanih