Povezane vesti
Nemačka: Ekstremni desničar na vlasti, „jer niko drugi ne zna da šalje mejlove“!
Vesti online 09.09.2019
Stranka centra nemačke kancelarke Angele Merkel osudila je izbor gradonačelnika, pripadnika krajnje desnice, u centralnoj Nemačkoj. Liderka Merkeline Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Anegret Kramp-Karenbauer izjavila je kasno sinoć da izbor člana… »
Nemačke partije žele smenu desničarskog gradonačelnika
Slobodna Evropa 09.09.2019
Političari iz tri nemačke partije danas su se okupili u pokušaju da smene ekstremno desničarskog gradonačelnika Altenštat-Valdzidlunga koga su izabrali nakon što se niko drugi nije prijavio za taj posao. Posle izliva nezadovoljstva javnosti i mnogo… »
Nemačke partije traže smenu desničarskog gradonačelnika
N1 Info 09.09.2019
Političari iz tri nemačke partije su se okupili u pokušaju da smene ekstremno desničarskog gradonačelnika Altenštat-Valdzidlunga kog su izabrali nakon što se niko drugi nije prijavio za taj posao. Posle izliva nezadovoljstva javnosti i mnogo pritiska iz… »
Stranka Angele Merkel pobesnela! Neonacista na čelu grada u centralnoj nemačkoj: Smenite ga kako znate!
Kurir 09.09.2019
BERLIN - Stranka nemačke kancelarke Angele Merkel oštro je osudila izbor krajnjeg desničara za gradonačelnika malog grada u centralnoj Nemačkoj. Liderka Merkeline Hrišćansko-demokratske unije (CDU) Anegret Kramp-Karenbauer izjavila je da izbor člana… »
Nemačka: Bes zbog izbora neonaciste za gradonačelnika u državi Hesen
BBC News 09.09.2019
Odbornici ističu to da je Štefan Jagš pobedio zato što nije imao rivale. Visoki predstavnici vladajućih političkih partija u Nemačkoj ogorčeni su što je za gradonačelnika u centralnoj državi Hesen izabran neonacista. Štefana Jagša iz Nacional-demokratske… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 39 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Ništa od titule na Australijan openu: Aleksandra Krunić i Ana Danilina poražene u finalu
Dnevnik pre 14 minutajoš 9 povezanih