Povezane vesti
„Pojačajte najglasnije“ – poznati se opraštaju od Grua
RTS 09.09.2019
Brojni prijatelji i obožavaoci dočekali su vest o pogibiji Dalibora Andonova Grua sa nevericom, opraštajući se od njega na društvenim mrežama. Gru je popodne tragično nastradao u nesreći tokom kajtinga u Zemunu. Od kultnog repera, koji je 90-ih… »
Vlado Georgiev: Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj!
Svet plus 09.09.2019
Odjednom. Bez pozdrava. Laka ti zemlja prijatelju moj... počivaj u miru... zbogom... - napisao je Vlado Georgiev na svom Tviteru, nakon što je saznao da je Gru tragično izgubio život. Vest da je poginuo slavni reper Dalibor Andonov Gru u 47. godini… »
Pogibija repera: Duša ovog dečaka sada ide u raj; Đorđe Ramirez: Gru je bio moja inspiracija; Vlado Georgijev: Nema reči…
Večernje novosti 09.09.2019
Šokiran sam, da to nije šala? Gru je bio moj drugar i kolega, sve najbolje sam o njemu mislio, bio mi je inspiracija u jednom momentu. Izvinite, ne mogu da pričam, zaista sam u šoku. TRAGIČNA smrt poznatog repera Dalibora Andonova potresla je Srbiju… »
Vesti dana »
Završen protest ispred suda u Novom Sadu: Studenti najavili novo okupljenje kod zgrade BIA u subotu (video, foto)
Blic pre 21 minutajoš 30 povezanih
Tuča u Novom Sadu: Hospitalizovano više povređenih mladića, napadači pobegli sa lica mesta
Euronews pre 38 minutajoš 29 povezanih
Apelacioni sud vraća predmet Gorana Vesića za određivanje pritvora na ponovno odlučivanje
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Nastavnici Vazduhoplovne akademije najavili obustavu rada nakon smjene direktora
Al Jazeera pre 1 satjoš 18 povezanih