Povezane vesti
Crnogorac neće da govori o likvidaciji: Nisam ubio Jugoslava, ali neću da se branim!
Kurir 14.09.2019
Marjan Vujačić (34) iz Podgorice, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio rođenog brata ubice Nikole Bojovića, izjavio je juče na saslušanju u Specijalnom tužilaštvo da on nije osoba koja je u septembru 2017. u Vranju pucala u Jugoslava Cvetanovića… »
Marjan V. Na saslušanju: Nisam ubio Jugoslava
Večernje novosti 13.09.2019
Marjan V. u petak saslušan zbog sumnje da je izrešetao brata Saše Cvetanovića: Zbog torture koju sam doživeo u policiji, odlučio sam da ćutim. Iz Crne Gore stigao veštak antropolog. NISAM kriv, nisam ubio Jugoslava Cvetanovića, ali zbog torture koju sam… »
Vesti dana »

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Putin ne može da preživi da izgubi rat, a Zelenski kraj rata": Bliži se sastanak Trampa i ruskog lidera, naši analitičari: Jedno je sigurno - Ukrajina će biti žrtvovana!
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 3 satajoš 1 povezana