Povezane vesti
"Psihički sam pucala dan za danom!" Kada ju je dirnuo u najbolnije, nije mogla da oćuti. Ono što je usledilo, opisala je do…
Alo 16.09.2019
Policija delimično potvrdila priču. Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. - Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna… »
Pazite gde se zapošljavate u Hrvatskoj: Radnica odgovorila gazdi na uvredu, on je zalepio za zid, ni najjači sedativ joj sad…
Kurir 16.09.2019
Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. "Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna (750 evra) i smeštaj, bez slobodnog… »
Vesti dana »
Vetrovito i promenljivo oblačno, košava sa olujnim udarima – temperatura do 14 stepeni
Glas juga pre 2 satajoš 20 povezanih
Novi projekti za integraciju geotermalnih tehnologija, toplotnih pumpi i solarnih rešenja u toplanama
RTK pre 1 satjoš 15 povezanih
NLB Komercijalna banka: Saopštenje povodom informacija u medijima
Nedeljnik pre 13 minutajoš 42 povezane
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Povučen sir sa tržišta Srbije! Inspekcija upala u mlekaru, nezakonito produžavali rok
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih