Povezane vesti
"Psihički sam pucala dan za danom!" Kada ju je dirnuo u najbolnije, nije mogla da oćuti. Ono što je usledilo, opisala je do…
Alo 16.09.2019
Policija delimično potvrdila priču. Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. - Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna… »
Pazite gde se zapošljavate u Hrvatskoj: Radnica odgovorila gazdi na uvredu, on je zalepio za zid, ni najjači sedativ joj sad…
Kurir 16.09.2019
Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. "Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna (750 evra) i smeštaj, bez slobodnog… »
Vesti dana »
RHMZ niže hitna upozorenja! Ovaj deo Srbije odmah da se spremi za jak udar nevremena: Pašće 40 centimetara snega, a to je tek početak
Blic pre 9 minutajoš 31 povezana
Dva policajca poginula u eksploziji u Moskvi blizu mesta pogibije ruskog generala
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 29 povezanih
Vučić: Srbija mora da pojača prisustvo u Africi, Aziji i Latinskoj Americi
Beta pre 19 minutajoš 17 povezanih
Danas je Badnji dan po gregorijanskom kalendaru: Evo koje crkve obeležavaju i koji su običaji
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih