Povezane vesti
"Psihički sam pucala dan za danom!" Kada ju je dirnuo u najbolnije, nije mogla da oćuti. Ono što je usledilo, opisala je do…
Alo 16.09.2019
Policija delimično potvrdila priču. Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. - Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada… »
Pazite gde se zapošljavate u Hrvatskoj: Radnica odgovorila gazdi na uvredu, on je zalepio za zid, ni najjači sedativ joj sad…
Kurir 16.09.2019
Devojka koja je na dubrovačkom području radila sezonu doživela je loše iskustvo koje je podelila u Fejsbuk grupi Poslovi u Dubrovniku. "Radila sam pet meseci u jednom dubrovačkom restoranu za pet i po hiljada kuna (750 evra) i smeštaj, bez slobodnog… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana