Povezane vesti
Šok! Bosanci srušili kule bliznakinje Teroristi koji su izvršili napad na Njujork 11. septembra isplanirali akciju u BiH…
Kurir 16.09.2019
Osama bin Laden, šeik Halid Muhamed, Abu Musab al-Zarkavi (osnivač Islamske države), Muhamed Ata... Ovo su samo neki od terorista uz čija je imena na Interpolovim poternicama od najvećeg prioriteta stajao dopis da su bili državljani Bosne i Hercegovine… »
"Novosti" ekskluzivno saznaju: Al kaida u Maglaju spremala napad na SAD!
Večernje novosti 16.09.2019
Novi detalji kontakata SDA i terorista tokom ratnih, ali i poratnih godina. Atak na Njujork Mohamed Ata planirao u vehabijskoj zajednici u selu Bakotić. OSAMA bin Laden, šeik Kalid Mohamed, Abu Musab al Zarkavi (osnivač Islamske države), Muhamed Ata… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 13 minutajoš 15 povezanih

Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje Socijalno-ekonomskim savetom, najavljeno povećanje minimalne zarade do 2028.
In medija pre 8 minutajoš 15 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 18 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih