Povezane vesti

Novi snimak mladog Trudeaua lica obojenog u crno

Al Jazeera 19.09.2019
Snimak je objavljen nakon što je u javnost izašla fotografija zbog koje se kanadski premijer izvinio za 'rasistički čin'. Kanadska televizija objavila je novi videosnimak na kojem je lice premijera Justina Trudeaua obojeno u crno, dan nakon što je u… »

Trudo kao crnac i na snimku: Kanadski premijer često bojio lice u crno! Pronađena tri slučaja! (video)

Kurir 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trudo našao se usred novog skandala, pošto je jutros objavljena fotografija na kojoj se maskirao u Aladina i obojio lice u crno, a nešto kasnije je objavljeno da se još u najmanje dva navrata maskirao u crnca. Trudo je… »

Trudo usred skandala, objavljena još dva snimka

RTV 19.09.2019
VANKUVER - Kanadski premijer Džastin Trudo našao se usred novog skandala pošto je jutros objavljena fotografija na kojoj se maskirao u Aladina i obojio lice u crno, da bi nešto kasnije bilo objavljeno da se još u najmanje dva navrata maskirao u… »

Tri snimka za uništenje? Trudo usred skandala VIDEO/FOTO

B92 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trudo našao se usred skandala zbog maskiranja u tamnopute likove. Nakon što je jutros objavljena fotografija na kojoj se maskirao u Aladina i obojio lice u crno, otkriveno je da se još u najmanje dva navrata maskirao u crnca… »

Otkriveni gresi iz prošlosti kanadskog premijera

Politika 19.09.2019
OTAVA – Kanadski premijer Džastin Trudo uputio je izvinjenje zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine, nakon što se ta fotografija pojavila u javnosti pet nedelja pre izbora. Fotografija tada 29-godišnjeg Trudoa s licem koji je zatamnjeno… »

Džastin Trido se kaje što se maskirao u crnca

RTS 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trido izvinio se što se našminkao da bi izgledao kao crnac na zabavi s temom "Arapske noći" 2001. godine, kada se neobična fotografija s te proslave i pojavila u javnosti. Inače, u Kanadi su u toku pripreme za izbore koji… »

FOTO: Trudo se izvinio zbog mazanja lica tamnom šminkom

Radio 021 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trudo izvinio se zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine na zabavi s temom "Arapske noći" nakon što se slika pojavila u javnosti manje od pet nedelja pre izbora u kojima ga čeka teška borba. Slika 29-godišnjeg… »

Trudoa razapeli zbog slike od pre 18 godina: Obukao se kao Aladin i zacrnio lice na maskenbalu, sad se izvinjava zbog rasizma…

Kurir 19.09.2019
OTAVA - Kanadski premijer Džastin Trudo izvinio se zato što je na jednom maskenbalu namazao lice crnom bojom, pošto ga pet nedelja pred izbore prozivaju zbog fotografije s tog događaja koju je neko baš sada objavio u javnosti. Which far-left… »

Skandal kanadskog premijera: Trudo se izvinio zbog kontroverzne slike: Stavio sam šminku, trebalo je da znam bolje (foto)

Blic 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trudo izvinio se u sredu zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine nakon što se neugodna slika pojavila manje od pet nedelja pre izbora u kojima ga čeka teška borba. Slika tada 29-godišnjeg Trudoa s licem koji je… »

Trudo se izvinio što je lice obojio u crno

Dnevnik 19.09.2019
OTAVA: Kanadski premijer Džastin Trudo uputio je izvinjenje zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine, nakon što se ta neprilična fotografija pojavila pre pet nedelja pre izbora. Fotografija tada 29. godišnjeg Trudoa s licem koji je zatamnjeno… »

Trudo se izvinio zbog tamne šminke: Glupo je što sam to uradio

N1 Info 19.09.2019
Kanadski premijer Džastin Trudo izvinio se zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine na zabavi s temom "Arapske noći" nakon što se neugodna slika pojavila u javnosti manje od pet nedelja pre izbora u kojima ga čeka teška borba. Slika… »

Izvinjenje kanadskog premijera zbog korištenja tamne šminke

Al Jazeera 19.09.2019
Slika Trudeaua s licem koji je zatamnio šminkom glavni je izazov za vođu koji često govori o potrebi borbe protiv rasne diskriminacije. Kanadski premijer Justin Trudeau izvinio se u srijedu zbog šminkanja lica tamnom šminkom 2001. godine nakon što… »

Vesti dana »