Povezane vesti
Plakao sam zbog Novaka u Londonu: Federer teško podneo poraz od Đokovića
Večernje novosti 20.09.2019
Na terenu i na dodeli pehara sam suzdržavao suze. Onda sam došao u svlačionicu i na prvi komentar u stili "nisi imao sreće, bio si tako blizu" slomio sam se i pustio koju suzu - priča Rodžer. RODžER Federer je u intervjuu za "Gazetu delo sport"… »
Federer: Plakao sam u Vimbldonu
Danas 20.09.2019
Poslednji put sam plakao pre dva meseca, rekao je Rodžer Federer, teniser sa najviše osvojenih Grand Slemova, koji je jedan od najtežih poraza doživeo u julu, u finalu Vimbldona u meču protiv Novaka Đokovića i rasplakao se u svlačionici. Poslednji… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane