Povezane vesti
Tihi pakt nacionalista – Dejton se napada sa svih strana
Dojče vele 22.09.2019
Nakon što se SDA založila za „republiku BiH“, Dodik je ponovio pretnje otcepljenjem Republike Srpske. Sa zapaljivim izjavama je došao i u Beograd gde su se od Vučića čuli pomirljivi tonovi. Da li je i to deo predstave? Dodik je u subotu u Beograd došao… »
Bakirova platforma tera RS na otcepljenje
Večernje novosti 21.09.2019
Važan sastanak predsednika Srbije sa rukovodstvom i političkim liderima Srba iz Bosne i Hercegovine. Dodik: Od SDA tražimo da od tog dokumenta odmah odustane. Vučić: Molim vas za uzdržanost. UKOLIKO se aktivira plan Stranke demokratske akcije, čiji je… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 14 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 29 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana