Povezane vesti
Junker: Granične kontrole u Irskoj u slučaju Bregzita bez dogovora
RTS 22.09.2019
Ukoliko Britanija napusti evropski blok bez dogovora na irskoj granici biće uspostavljene granične kontrole, izjavio je predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker. Junker je izjavio Skaj njuzu da EU mora da "obezbedi očuvanje interesa Evropske unije… »
Junker: Bregzit je tragičan trenutak za Evropu
Danas 22.09.2019
Istupanje Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) predviđeno za 31. oktobar predstavlja „tragičan trenutak za Evropu“, izjavio je odlazeći predsednik Evropske komisije (EK) Žan-Klod Junker u intervjuu današnjem izdanju španskog… »
Juncker: Neophodna granica u Irskoj
Al Jazeera 22.09.2019
Evropska unija mora osigurati zaštitu interesa EU-a i jedinstvenog tržišta, rekaa je predsjednik Evropske komisije. Predsjednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker rekao je danas da će granične kontrole biti postavljene na irskoj granici ako Velika… »
Junker traži bekstop! Bregzit je tragičan za Evropu, ali ako bude bez sporazuma, postavićemo kontrole na irskoj granici! Oko…
Kurir 22.09.2019
MADRID - Istupanje Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji (EU) (Bregzit) predvidjeno za 31. oktobar predstavlja "tragičan trenutak za Evropu", izjavio je odlazeći predsednik Evropske komisije (EK) Žan-Klod Junker. "Mislim da još imamo… »
Junker: Bregzit je tragičan trenutak za Evropu
N1 Info 22.09.2019
Istupanje Velike Britanije iz članstva u Evropskoj uniji predviđeno za 31. oktobar predstavlja "tragičan trenutak za Evropu", izjavio je odlazeći predsednik Evropske komisije (EK) Žan-Klod Junker u intervjuu španskom listu Pais. Junker, koji i sam… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana